January 22-23, 2017
8:30 am - 5:30 pm
Vancouver Convention Centre West
1055 Canada Place
Vancouver, BC, V6C 0C3
Canada
#VRIC17

Sunday, January 22, 2017

7:30

REGISTRATION OPENS

7:30 am
8:30

Welcome Address

8:30-8:40 am 10 Min Speaker Hall
8:40

Gold Dynamics & Picking Winning Stocks: Fundamental & Winning Factors

8:40-9:00 am 20 Min Speaker Hall
US Global Investors & HIVE Blockchain Solutions
9:00

Katusa Krossfire: Frank Giustra

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
Fiore Financial Corporation
9:30

Silver Opportunities in 2017

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
Chief Executive Officer, Endeavour Silver
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
Chairman & CEO, Silvercorp Metals Inc.
10:00

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am

Opening Remarks

10:00-10:30 am 30 Min Yukon Pavilion
10:30

Doug Eaton – Strategic Metals

10:30-11:00 am 30 Min Yukon Pavilion
11:00

Concise, Comprehensive & Compelling Stories Moderated by Frank Holmes

11:00-12:00 pm 60 Min Speaker Hall

Midnight in America, Trump is the next Bush not Reagan

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 1
Euro Pacific Capital Inc.

Three Juniors I've Bought in 2017 -- And Why

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 2
Outsider Club

FRC's Top Picks for 2017

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 3
Vice President - Head of Research, Fundamental Research Corp.

Q&A with Marin Katusa and Doug Casey

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 4
Casey Research LLC
Founder, Katusa Research
11:20

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 4
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 3

Global Uranium Outlook Moderated by Thom Calandra

11:30-12:00 pm 30 Min Workshop 4

Randy Turner – Independence Gold

11:30-12:00 pm 30 Min Yukon Pavilion
11:40

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 3
11:50

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 3
1:00

Why This is a Different Bull Market for Commodities: Investment Ideas to Consider

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 1
US Global Investors & HIVE Blockchain Solutions

Oil & Gas Panel

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 2
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.
Founder, Katusa Research
CFO, Africa Oil Corp.

Keynote Presentation

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 3
Chief Investment Officer and Publisher, CEO.ca

The Yukon: From Deep Freeze to Mining Hotspot

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 4
Editor & Mining Writer, Resource Opportunities

John McConnell – Victoria Gold Corp.

1:00-1:30 pm 30 Min Yukon Pavilion
1:20

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 4
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 3

South American Precious Metals Moderated by Paul Harris

1:30-2:00 pm 30 Min Workshop 4

Graham Downs – Atac Resources Ltd.

1:30-2:00 pm 30 Min Yukon Pavilion
1:40

Keynote Presentation

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 1
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com

Silver -- and Its Concentrated Short Position on the COMEX

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 2
Gold and Silver Digest & GATA

Keynote Presentation

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 3
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
2:00

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 2

Eastern Athabasca Basin Panel Moderated: Thom Calandra

2:00-2:30 pm 30 Min Workshop 3

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 4
2:10

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 4
2:20

Cracking the Code of Gold Buyouts

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 1
Founder, Katusa Research

Africa Gold Panel

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 2

The TRUE State of the Junior Resource Market

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 4
CEO, Oreninc.com
2:30

BC's Golden Triangle Exploration Moderated by James Kwantes

2:30-3:00 pm 30 Min Workshop 3
2:40

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 4
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 4
3:00

Corporate Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Workshop 2

Clynt Nauman – Alexco Resource Corp.

3:00-3:30 pm 30 Min Yukon Pavilion
3:30

Dr. Paul West-Sells – Western Copper & Gold Corp.

3:30-4:00 pm 30 Min Yukon Pavilion
4:00

Next Generation Panel

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
CEO, JDL Gold Corp.
President & CEO, Sandstorm Gold Ltd.
Chairman and Director, Auryn Resources Inc.
4:30

Energy Panel

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
Founder, Katusa Research
Head of Energy Research, Haywood Securities Inc.
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm

Doug Casey Induction into the Resource Hall of Fame

5:00-5:15 pm 15 Min Speaker Hall
Casey Research LLC
5:15

Doug Casey Roast

5:15-5:45 pm 30 Min Speaker Hall
US Global Investors & HIVE Blockchain Solutions
Fiore Financial Corporation
Executive Chairman, Hunter Dickinson Inc.
5:45

Doug Casey Book Signing and Open Bar Sponsored by Haywood Securities

5:45-6:30 pm 45 Min

Monday, January 23, 2017

7:30

REGISTRATION OPENS

7:30 am
8:30

Exchange Panel

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Managing Director, TSX Venture Exchange
Executive Vice President - Corporate Services, OTC Markets Group Inc.
VP, Listings Development , Canadian Securities Exchange
9:00

Mining: Day One to Singularity

9:00-9:20 am 20 Min Speaker Hall
Casey Research LLC
9:20

Katusa Krossfire: Bob Dickinson & Ron Theissen

9:20-9:40 am 20 Min Speaker Hall
Executive Chairman, Hunter Dickinson Inc.
9:40

Katusa Krossfire: John Goodman

9:40-10:00 am 20 Min Speaker Hall
President & CEO, Metaform Investments
10:00

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
11:00

More questions than answers

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 1
Casey Research LLC

Tilting the Scales

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 2
President & CEO, Metaform Investments

Fireside Chat with Brent Cook and Marin Katusa

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 3
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
Founder, Katusa Research

Interview with Ed Steer Gold Capital Controls

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 4
Gold and Silver Digest & GATA
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
11:20

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 4
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 4
11:40

How to make outsized gains in the Resource Sector

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 1
The Morgan Report

Trumponomics: How will "The Donald" impact the Fusion of Technology, Energy and Your Portfolio?

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 2
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank

How to Maximize your Returns in the New Resource Bull Market

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 3
Host, Korelin Economics Report

Keynote Presentation

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 4
Miles Franklin
12:50

Closing of the Toronto Stock Exchange, Live from the Conference

12:50-1:15 pm 25 Min Speaker Hall
1:00

2017: Year of the Yellow Metals

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 1
Casey Research, LLC

How to Achieve Superior Results in the Stock Market Using Contrarian and Value Strategies

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 2
Contra The Heard Investment Letter

How to not Lose a Fortune in Jr Mining Stocks

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 3
Founder & CEO, Curzio Research

The Role of Physical when Expecting The Unexpected

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 4
Managing Director, Border Gold Corp.
1:20

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 4
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 3
1:40

Keynote Presentation

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 1
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights

Your Second Chance: Gold and Silver Shock-Wave 2017

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 2
Senior Analyst, The Morgan Report, The Morgan Report | The Write Doctor

Corporate Presentation

1:40-1:50 pm 10 Min Workshop 3
1:50

Corporate Presentation

1:50-2:00 pm 10 Min Workshop 3
2:00

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 4

Doug Eaton – Metalic Minerals Corp.

2:00-2:30 pm 30 Min Yukon Pavilion
2:10

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 4
2:20

Attracting the Millennial Investor

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 1
Founder, Equity Guru

Seasonal Trading of Gold and Junior Resource Stocks

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 2
MercenaryGeologist.com

Keynote Presentation

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 3
Partner, Pacific Road Capital Management

How to earn huge profits from Trumpflation

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 4
Euro Pacific Capital Inc.
2:30

Matt Turner - Rockhaven Resources Ltd.

2:30-3:00 pm 30 Min Yukon Pavilion
2:40

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 4
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 3

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 4
3:00

Corporate Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Workshop 4

Tara Christie - Banyon Gold Crop.

3:00-3:30 pm 30 Min Yukon Pavilion
3:30

Dr. Tony Barresi - Northern Freegold Resources Ltd.

3:30-4:00 pm 30 Min Yukon Pavilion
4:00

Newsletter Writers Panel

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Contra The Heard Investment Letter
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
Founder & CEO, Curzio Research
Casey Research, LLC
4:30

Money Managers

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Euro Pacific Capital Inc.
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
Partner, Pacific Road Capital Management
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm

Gold Forecast

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall
Miles Franklin
Pilotgold
Euro Pacific Capital Inc.
President, Chief Executive Officer & Director, B2Gold
Chairman & Chief Executive Officer, Golden Queen Mining Co. Ltd
5:30

The Best Of The Day

5:30-6:00 pm 30 Min Speaker Hall