November 23-24, 2015
The Park Central Hotel San Francisco
50 - 3rd Street
San Francisco, California, 94103
United States
#SilverSummit

Sunday, November 22, 2015

6:00

Silver Welcome Reception at MaSo Lounge, Park Central Hotel - Ross Beaty Induction into the Resource Hall of Fame

6:00-9:00 pm 180 Min
9:00

Dessert & Open Discussion with Jeffery Christian & CPM Group

9:00-11:00 pm 120 Min Stanford Room

Monday, November 23, 2015

7:30

REGISTRATION OPENS

7:30 am
8:30

SPEAKER HALL OPENS

8:30 am

Get Ready for a Better 2016!

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
US Global Investors
9:00

Panel: My Generation

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
President, Lowell Copper Ltd.
President, CEO & Director, Kaizen Discovery
Chairman and Director, Auryn Resources Inc.
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
Chairman & CEO, Columbus Gold Corporation
Founder, Katusa Research
9:30

Panel: Silver Legends

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
President & CEO, First Majestic Silver Corp.
Pan American Silver Corp. and Alterra Power Corp.
President & Chief Executive Officer, Wheaton Precious Metals
The Morgan Report | Silver-Investor.com
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00

How to Invest in Junior Mining Stocks

11:00-11:30 am 30 Min Resource Hall
Founder & CEO, Curzio Research

Silver in the 21st Century

11:00-11:30 am 30 Min Silver Hall
The Morgan Report | Silver-Investor.com
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:45 am 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:30-11:45 am 15 Min Silver Hall
11:45

Corporate Presentation

11:45-12:00 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:45-12:00 pm 15 Min Silver Hall
12:00

A Decade In The Perfect Economic Storm

12:00-1:00 pm 60 Min Speaker Hall
Founder and Owner, GoldSilver.com
1:00

Fund Manager's Top Picks

1:00-1:30 pm 30 Min Resource Hall
Founder, President and Chief Investment Officer, Merk Investments LLC
Portfolio Manager, OCM Gold Fund
Partner/Portfolio Manager, Real Assets Equity Income Funds (RAEIF)

The State of The Silver Market

1:00-1:30 pm 30 Min Silver Hall
Managing Director, CPM Group
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:45 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:30-1:45 pm 15 Min Silver Hall
1:45

Corporate Presentation

1:45-2:00 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:45-2:00 pm 15 Min Silver Hall

Corporate Presentation

2:00-2:15 pm 15 Min Silver Hall
2:15

Corporate Presentation

2:15-2:30 pm 15 Min Silver Hall
2:30

Corporate Presentation

2:30-2:45 pm 15 Min Silver Hall
2:45

Corporate Presentation

2:45-3:00 pm 15 Min Silver Hall
3:00

Corporate Presentation

3:00-3:15 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

3:00-3:15 pm 15 Min Silver Hall
3:15

EXHIBIT HALL OPEN

3:15-4:00 pm 45 Min
4:00

Panel: Energy

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Pan American Silver Corp. and Alterra Power Corp.
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.
Founder & CEO, Curzio Research
Founder, Katusa Research
4:30

Panel: Currency Wars

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
Founder and Owner, GoldSilver.com
Chairman, EverBank Global Markets
Managing Director, CPM Group
Founder & CEO, Curzio Research
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm

"The Best Of"

5:00-6:00 pm 60 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
6:00

Reception hosted by Haywood Securities Inc. at MaSo Lounge, Park Central Hotel

6:00 pm

Tuesday, November 24, 2015

7:30

REGISTRATION OPENS

7:30 am
8:30

SPEAKER HALL OPENS

8:30 am

Recovery! The Dawning of a Bull Market

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
9:00

Panel: Mining Legends

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
President/CEO, Chairman, Eros Resources Corp. and Skeena Resources Limited
Chairman & CEO, Lowell Copper Ltd.
President & CEO, Hunter Dickinson Inc.
Founder, Katusa Research
9:30

Panel: Money Managers

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
Chief Investment Officer and Lead Portfolio Manager, Kopernik Global Investors, LLC
US Global Investors
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
Founder, Katusa Research
10:00

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
11:00

Nobody Cares: The Curious Case of Seemingly Not-So Precious Metal

11:00-11:30 am 30 Min Resource Hall
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...

The Fed's Big Move. Why Are We Obsessed?

11:00-11:30 am 30 Min Silver Hall
Chairman, EverBank Global Markets
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:45 am 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:30-11:45 am 15 Min Silver Hall
11:45

Corporate Presentation

11:45-12:00 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:45-12:05 pm 20 Min Silver Hall
12:00

Corporate Presentation

12:00-12:15 pm 15 Min Resource Hall
12:05

Corporate Presentation

12:05-12:15 pm 10 Min Silver Hall
12:15

EXHIBIT HALL BREAK

12:15-1:00 pm 45 Min
1:00

Q&A on Junior Miners and Fatal Flaws

1:00-1:30 pm 30 Min Resource Hall
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights

GATA Update

1:00-1:30 pm 30 Min Silver Hall
Gold and Silver Digest & GATA
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:45 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:30-1:45 pm 15 Min Silver Hall
1:45

Corporate Presentation

1:45-2:00 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:45-2:00 pm 15 Min Silver Hall
2:00

Speculative Strategies for a Recovery

2:00-2:30 pm 30 Min Resource Hall
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.

Retail Precious Metals Landscape

2:00-2:30 pm 30 Min Silver Hall
Global Trading Director, Kitco Metals Inc.
2:30

Corporate Presentation

2:30-2:45 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

2:30-2:45 pm 15 Min Silver Hall
2:45

Corporate Presentation

2:45-3:00 pm 15 Min Resource Hall

Corporate Presentation

2:45-3:00 pm 15 Min Silver Hall
3:00

EXHIBIT HALL OPEN

3:00-4:00 pm 60 Min
4:00

Could It Get Any Worse or Any Better Than This?

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
4:30

Panel: Truth About Junior Mining Investment

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
US Global Investors
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
Former Editor and Publisher, Gold Mining Stock Report
Founder, Katusa Research
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm

"The Best Of"

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
5:30

DAY CLOSE

5:30 pm