LAST CHANCE! Book your hotel for #IMIC18 now to secure your rates. Book your hotel now

Tuesday, May 15

7:30 am

REGISTRATION OPENS

7:30 am
Registration & Doors Open one hour in advance of the first speaker hall session starting at 8:30

Breakfast Sponsored by Brixton Metals - RSVP to attend: mitchell.smith@brixtonmetals.com

7:30-8:30 am 60 Min Breakout Room
You must RSVP in advance to attend as capacity is limited
8:30 am

Top Stock Picks at the Show

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Moderated by Jay Martin
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
The Morgan Report | Silver-Investor.com
JuniorMinerJunky
CEO, Oreninc.com
Oustider Club
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
Exhibit hall hours are 10:00 am - 5:00 pm
11:00 am

Due Diligence Tips—it matters in this market

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 1
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights

How to Profit Handsomely Via Commodities

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 2
Contra The Heard Investment Letter

Major Market Breakouts That Need To Be Watched When Investing This Year

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 3
Host, Korelin Economics Report
11:20 am

Feature Presentation: EMX Royalty Corp.

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Bayhorse Silver Inc.

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Alexco Resource Corp.

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 3
11:30 am

Feature Presentation: Blue Sky Uranium Corp.

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Canyon Copper Corp.

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Orezone Gold Corp.

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 3
11:40 am

New Generation of Gold Ownership

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 1
Euro Pacific Capital Inc.

Add a Zero to Your Net Worth—The Coming Super-Bubble in Gold and Gold Stocks

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 2
Senior Precious Metals Analyst, GoldSilver.com
12:00 pm

Lunch Sponsored by Bonterra Resources - RSVP to attend: simone@rsdcapital.com

12:00-1:00 pm 60 Min Breakout Room
To attend this event you must RSVP in advance as capacity is limited

Chris Parry Walking Tour

12:00-12:30 30 Min

Mickey Fulp Walking Tour

12:00-12:30 30 Min Speaker Hall
1:00 pm

Will the Price of Gold Break Out? How, Why, and When …

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 1
MercenaryGeologist.com

Black Friday Discounts all Summer Long

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 2
CEO, Oreninc.com

Battery Metals and Green Energy 101

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 3
Sr. Investment Analyst, Katusa Research
1:20 pm

Feature Presentation: Purepoint Uranium Group Inc.

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Northern Vertex Mining Corp.

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Global Energy Metals Corp.

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 3
1:30 pm

Recycling Lithium ION Batteries

1:30-1:50 pm 20 Min Workshop 1
CEO, American Manganese Inc.

Feature Presentation: American Manganese Inc.

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: GeoEnhanced Technologies, Inc.

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Seahawk Ventures Inc.

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 3
1:40 pm

The Case for Copper.

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 2
Sprott Resource Corp.

The Future of Energy

1:40-2:20 pm 40 Min Workshop 3
Moderated by Jay Roberge
Founder, Equity Guru
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank
Founder & Director, Benchmark Mineral Intelligence
2:00 pm

Feature Presentation: Zimtu Capital Corp.

2:00-2:20 pm 20 Min Workshop 1

Feature Presentation: Cypress Development Corp.

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 2
2:10 pm

Feature Presentation: BlueBird Battery Metals Inc.

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 2
2:20 pm

The Bullish Case for Gold

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 1
Vice President, Murenbeeld & Co.

Keynote Presentation

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 2

The Re-Electrification Of Everything - What It Means To Your Wallet

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 3
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank
2:40 pm

Feature Presentation: Skyharbour Resources Ltd.

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Pacton Gold Inc.

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Abacus Mining & Exploration Corp.

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 3
2:50 pm

Feature Presentation: Aben Resources Ltd.

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Torq Resources Inc.

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Chakana Copper Corp.

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 3
4:00 pm

Uranium Showcase

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
4:30 pm

Where Am I Putting My Cash?

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Moderated by Jay Martin
Opportunity Breakdown: Where is the Risk, Where is the Reward?
Founder, Equity Guru
Gold Stock Bull
JayantBhandari.com
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm
Exhibit hall hours are 10:00 am - 5:00 pm

The Calm Before the Storm

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall
Euro Pacific Capital Inc.

Wednesday, May 16

7:30 am

REGISTRATION OPENS

7:30 am
Registration & Doors Open one hour in advance of the first speaker hall session starting at 8:30
8:30 am

Gold vs Crypto vs Cannabis: Where is the Best Return this Year?

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
James Black (Moderator)
VP, Canadian Securities Exchange
Founder, Equity Guru
The Morgan Report | Silver-Investor.com
Gold Stock Bull
9:00 am
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
Exhibit hall hours are 10:00 am - 5:00 pm
10:55 am

Introductions from the Chair: Jay Roberge - Tehama Ventures Inc. (Canada)

10:55-11:00 am 5 Min Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar
11:00 am

Electric Vehicles: Headlines Versus Reality as the World’s Auto Makers Push Towards and Electric Future

11:00-11:30 am 30 Min Breakout Room
Edward Niedermeyer – The Daily Kanban & Bloomberg View (USA) - Benchmark Minerals Seminar

Gold vs Crypto and Our Top Picks in Each Sector

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 1
Gold Stock Bull

Idaho Emerges as U.S. Mining Hotspot

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 2
Oustider Club

Resource Investing for Maximum Profit

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 3
The Morgan Report | Silver-Investor.com
11:20 am

Feature Presentation: Bluestone Resources Inc.

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Midas Gold Corp.

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Klondike Silver Corp.

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 3
11:30 am

Steve Promnitz – Lake Resources N.L.

11:30-11:45 am 15 Min Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar

Feature Presentation: Dolly Varden Silver Corp.

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Otis Gold Corp.

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Rover Metals Corp.

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 3
11:40 am

Top Picks and Ideas to Watch

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 1
Vice President - Head of Research, Fundamental Research Corp.

Idaho Gold Roundtable

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 2

What's in the pipeline? A look at mining projects underway and how we will meet future metal demand

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 3
Publisher, MINING.com
11:45 am

Ian Pringle – Battery Minerals Ltd.

11:45-12:00 pm 15 Min Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar
12:00 pm

Dan Blondal – Nano One Materials Corp.

12:00-12:15 pm 15 Min Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar
12:15 pm

What Can Compete with Lithium Ion Batteries in EVs and Energy Storage and by When?

12:15-12:35 pm 20 Min Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar
Founder & Director, Benchmark Mineral Intelligence
12:35 pm

Q&A Session with all Speakers

12:35-1:00 pm 25 Min Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar
1:00 pm

Lunch & Networking (for registered seminar participants)

1:00-2:00 pm 60 Min Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar

Mining for Millennials: 43-101's for the 45 and under crowd

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 1
Founder, Equity Guru

How to Build and Maintain a Successful Junior Resource Stock Portfolio

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 2
JuniorMinerJunky

Car Ride Confessions of a CEO

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 3
Justin Hayek (Moderator)
PI Financial Corp
Chairman and Director, Auryn Resources Inc.
Partner, Fiore Group
1:20 pm

Feature Presentation: Explorex Resources Inc.

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Newrange Gold Corp.

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Osisko Metals Inc.

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 3
1:30 pm

Feature Presentation: Vanadiumcorp Resource Inc.

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Sabina Gold and Silver Corp.

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 2

Feature Presentation: Vangold Mining Corp.

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 3
1:40 pm

My Approach to Investing in Junior Mining Stocks

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 1
JayantBhandari.com

Getting down and dirty - What stocks are we buying?

1:40-2:20 pm 40 Min Workshop 2
Cory Fleck (Moderator)
Host, Korelin Economics Report
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
JuniorMinerJunky
MercenaryGeologist.com

Where is the Mining Capital Going in 2018/19

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 3
Chris Thompson (Moderator)
Head Of Equity Research, Ubika Research
President & CEO, Metalla Royalty & Streaming Ltd.
Senior Analyst, US Global Investors
2:00 pm

Nano One Field Trip: High Performance Battery Materials Live

2:00-2:00 pm Breakout Room
Benchmark Minerals Seminar

Feature Presentation: ALX Uranium Corp.

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Auryn Resources Inc.

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 3
2:10 pm

Feature Presentation: Canada Cobalt Works Inc.

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Hilltop Cybersecurity Inc.

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 3
2:20 pm

Keynote Presentation

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 1
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin

JPMorgan and Silver: The Price Management Scheme Continues

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 2
Gold and Silver Digest & GATA
2:40 pm

Feature Presentation: Eagle Plains Resources Ltd.

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Argentina Lithium and Energy Corp.

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 2
2:50 pm

Feature Presentation: Toachi Mining Inc.

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Blind Creek Resources Ltd.

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 2
4:00 pm

Fake News Versus Real Facts: What you Should Know About Investing in Gold Right Now

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Daniela Cambone (Moderator)
Kitco News
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
Chairman and Director, Auryn Resources Inc.
Editor, Strategic Investor , Casey Research
4:30 pm

From Exit to Next-Tech: Two Young Mining Leaders Discuss What’s Next for the Industry

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Andrew Pollard (Moderator)
President, The Mining Recruitment Group
Partner, Fiore Group
Chairman, Integra Resources Corp.
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm

Energy Metals Forecast

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall
Cory Fleck (Moderator)
Host, Korelin Economics Report
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
Sr. Investment Analyst, Katusa Research
Founder, Equity Guru