January 15, 2015
7:00 am - 6:00 pm
Metro Toronto Convention Centre
255 Front Street West
Toronto, ON, M5V 2W6
Canada
#Cantech15

Thursday, January 15, 2015

8:00

REGISTRATION OPEN

8:00-8:00 am
8:40

SPEAKER HALL OPEN

8:40-8:40 am

Good Morning Opening Remarks by Nick Waddell, Founder - Cantech Letter and Jay Martin, President - Cambridge House International

8:40-8:40 am
8:50

Welcome Address Opening Remarks

8:50-9:00 am 10 Min TSX Stage
TSX Inc.
9:00

The Application Economy and it's Innovation Implications

9:00-9:30 am 30 Min TSX Stage
Founder and Executive Managing Partner, Extreme Venture Partners
9:30

Chango: The Future of Advertising is Programmatic

9:30-9:45 am 15 Min TSX Stage
Founder, Chango
9:45

FEATURE PRESENTATION

9:45-10:00 am 15 Min TSX Stage
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00-11:00 am 60 Min

Hang on Tight! Transformative Technological Change is Already Here and Going to Change how the World Works

10:00-10:20 am 20 Min TSX Stage
Co-founder, Risetech Capital
10:20

FEATURE PRESENTATION

10:20-10:30 am 10 Min PI Financial Innovation Stage
10:30

FEATURE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min PI Financial Innovation Stage

FEATURE PRESENTATION

10:30-10:45 am 15 Min TSX Stage
10:40

FEATURE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min PI Financial Innovation Stage
10:45

FEATURE PRESENTATION: The Future of Online Advertising

10:45-11:00 am 15 Min TSX Stage
10:50

FEATURE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min PI Financial Innovation Stage
11:00

FEATURE PRESENTATION

11:00-11:10 am 10 Min PI Financial Innovation Stage

KEYNOTE PRESENTATION

11:00-11:30 am 30 Min TSX Stage
CEO, Amaya Inc.
11:10

FEATURE PRESENTATION

11:10-11:20 am 10 Min PI Financial Innovation Stage
11:20

FEATURE PRESENTATION

11:20-11:30 am 10 Min PI Financial Innovation Stage
11:30

FEATURE PRESENTATION

11:30-11:40 am 10 Min PI Financial Innovation Stage

FEATURE PRESENTATION

11:30-11:45 am 15 Min TSX Stage
11:40

FEATURE PRESENTATION

11:40-11:50 am 10 Min PI Financial Innovation Stage
11:45

FEATURE PRESENTATION

11:45-12:00 pm 15 Min TSX Stage
11:50

FEATURE PRESENTATION

11:50-12:00 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage
12:00

The New Age of Digital Media: How digital media is taking our lives into the future

12:00-12:30 pm 30 Min PI Financial Innovation Stage
Founder and Executive Managing Partner, Extreme Venture Partners
Co-founder, Slyce Inc.
CEO, ARHT Media Inc.
1:00

Analysts Share Their Top Picks for 2015 Panel

1:00-1:30 pm 30 Min TSX Stage
Research Analyst - Technology & Special Situations, Haywood Securities
Senior Technology Analyst, Haywood Securities Inc.
Paradigm Capital
Director, Technology Equity Research, Canaccord Genuity
1:30

Keynote: Keys to SaaS Success

1:30-1:50 pm 20 Min PI Financial Innovation Stage
Chair of the Investment Advisory Board, Sora Capital Corp

FEATURE PRESENTATION

1:30-1:45 pm 15 Min TSX Stage
1:45

FEATURE PRESENTATION

1:45-2:00 pm 15 Min TSX Stage
1:50

FEATURE PRESENTATION

1:50-2:00 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage
2:00

FEATURE PRESENTATION

2:00-2:10 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage

Helping Companies Win in the Customer Revolution

2:00-2:20 pm 20 Min TSX Stage
Founder, President and Chief Product Officer, Vision Critical Communications Inc.
2:30

FEATURE PRESENTATION

2:30-2:45 pm 15 Min TSX Stage
2:40

FEATURE PRESENTATION

2:40-2:50 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage
2:45

EXHIBIT HALL OPEN

2:45-3:45 pm 60 Min

FEATURE PRESENTATION

2:45-3:00 pm 15 Min TSX Stage
2:50

FEATURE PRESENTATION

2:50-3:00 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage
3:00

FEATURE PRESENTATION

3:00-3:10 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage

Going Public in Canada: How The Experience is Changing for Techs Panel

3:00-3:30 pm 30 Min TSX Stage
Chief Financial Officer, Halogen Software Inc.
Senior Vice President, Toronto Stock Exchange
Chairman, GreenPower Motor Company
CEO, TECSYS
3:10

CORPORATE PRESENTATION

3:10-3:20 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage
3:20

FEATURE PRESENTATION

3:20-3:30 pm 10 Min PI Financial Innovation Stage
3:30

Panel: The Past, Present and Future of VOIP

3:30-4:00 pm 30 Min PI Financial Innovation Stage
Unified Communications Enterprise Group,, NEC Corp.
Chief Executive Officer, Apivio Systems Inc.
President, RES Group Inc. & Analyst, Stableview Asset Management

FEATURE PRESENTATION

3:30-3:45 pm 15 Min TSX Stage
3:45

FEATURE PRESENTATION

3:45-4:00 pm 15 Min TSX Stage
4:00

KEYNOTE PRESENTATION

4:00-4:30 pm 30 Min TSX Stage
Chairman and Co-founder, Difference Capital Inc.
4:30

FEATURE PRESENTATION

4:30-4:45 pm 15 Min TSX Stage
4:45

FEATURE PRESENTATION

4:45-5:00 pm 15 Min TSX Stage
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00-5:00 pm

Driving Global Growth – Key Success Factors

5:00-5:30 pm 30 Min TSX Stage
Founder, President and Chief Product Officer, Vision Critical Communications Inc.
Co-founder, Risetech Capital
Wattpad
CEO & Co-Founder, Busbud
Wave Accounting
6:00

Cantech Awards Dinner

6:00-6:00 pm