January 24-25, 2016
8:30 am - 5:30 pm
Vancouver Convention Centre West
1055 Canada Place
Vancouver, BC, V6C 0C3
Canada
#VRIC16

Sunday, January 24, 2016

7:00

REGISTRATION OPENS

7:00 am
8:30

SPEAKER HALL OPENS

8:30 am

Q&A - 30 Year Later; What's Next?

8:30-8:50 am 20 Min Speaker Hall
US Global Investors
8:50

Q&A

8:50-9:10 am 20 Min Speaker Hall
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
President, McEwen Mining Inc.
9:10

Q&A

9:10-9:30 am 20 Min Speaker Hall
President & CEO, Hunter Dickinson Inc.
9:30

PANEL: How to Make Money in Any Market

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
US Global Investors
President & CEO, Hunter Dickinson Inc.
Casey Research LLC
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00

The Best Ever Bottom-Fish Edition

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 1
Kaiser Research

Why This Wretched Market Bodes Well for Gold & Certain Gold Shares

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 2
Gold, Energy & Tech Stocks

PANEL: Resources in Northwestern BC

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 3
Chairperson of the Board, President and CEO, Copper Fox Metals Inc.
President and CEO, IDM Mining Ltd.
President, CEO and Director, Colorado Resources Ltd.
11:20

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 3
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 3
11:40

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 3
11:50

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 3
12:00

EXHIBIT HALL BREAK

12:00-1:00 pm 60 Min
1:00

Workshop

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 1
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
President, McEwen Mining Inc.

GATA Update

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 2
Gold and Silver Digest & GATA

PANEL: Why Oil & Gas

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 3
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.
CFO, Africa Oil Corp.
Host, Korelin Economics Report
1:20

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 3
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 3
1:40

Investing In Gold & Silver When The World Is Not Collapsing: Outlook for the Global Economy

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 1
Managing Director, CPM Group

Gold Price Seasonality and the Dollar Index

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 2
MercenaryGeologist.com

Bottom Fishing: Mining Stock Appraisal

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 3
Senior Equity & Economic Analyst, The Morgan Report
2:00

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 3
2:10

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 3
2:20

Extreme Markets, Top Gold & Silver Stock Picks for 2016

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 1
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com

5 Things Liberals are Doing to Keep Mining & Exploration Alive

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 2
Government of British Columbia
2:40

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 2
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 2
3:00

EXHIBIT HALL OPEN

3:00 pm
4:00

PANEL: Is the Uranium Meltdown Over?

4:00-4:00 pm Speaker Hall
President and Chief Executive Officer, Denison Mines Corp.
CEO and Chairman, Fission Uranium Corp.
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
4:30

PANEL: The Truth About Junior Resource Speculation

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Casey Research LLC
US Global Investors
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm

"The Best Of"

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
5:30

DAY CLOSE

5:30 pm

Monday, January 25, 2016

7:30

REGISTRATION OPENS

7:30 am
8:30

SPEAKER HALL OPENS

8:30 am

Q&A

8:30-8:50 am 20 Min Speaker Hall
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
8:50

Q&A - 40 Years Later; The Ultimate Speculator

8:50-9:10 am 20 Min Speaker Hall
Casey Research LLC
9:10

PANEL: Silver Producers

9:10-9:40 am 30 Min Speaker Hall
Pan American Silver Corp. and Alterra Power Corp.
President & Chief Executive Officer, Wheaton Precious Metals
President & CEO, First Majestic Silver Corp.
President and CEO, Hecla Mining Company
9:40

Q&A

9:40-10:00 am 20 Min Speaker Hall
Pan American Silver Corp. and Alterra Power Corp.
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00

How to Profit from Resource Deflation

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 1
Founder, Katusa Research

Why The Morgan Report is an Investors Best Friend in 2016

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 2
The Morgan Report | Silver-Investor.com

2016 Credit Collapse and Gold Silver Price Explosion

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 3
Market CYCLE Analysis, Gold 2020 Forecast LLC
11:20

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 3
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 3
11:40

Q&A on Your Favorite Junior Miner

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 1
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
Economic Geologist/Analyst, Exploration Insights

Playing the Renewable Energy Boom with Clean Energy Metals

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 2
President, Mining Development Corp.

PANEL: Canada's Capital Markets

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 3
TSX Venture Exchange
Chief Executive Officer, CSE - Canadian Securities Exchange
Host, Korelin Economics Report
12:00

EXHIBIT HALL BREAK

12:00 pm
1:00

Top Picks for 2016

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 1
Vice President - Head of Research, Fundamental Research Corp.

Gianni & His Special Guests Dissect The Magic Words Every 2016/2017 Portfolio Is Looking For: Copper, Lithium, Graphite, Cobalt

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 2
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank

Mineral Production & Investing in Alaska

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 3
Lieutenant Governor, State of Alaska
1:20

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation - Alaska

1:20-1:30 pm 10 Min Workshop 3
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation - Alaska

1:30-1:40 pm 10 Min Workshop 3
1:40

Equity Crowdfunding - The Future of Public Company Financing

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 1
Vice President, Stockhouse Publishing Ltd.

The Uranium Bull Cometh

1:40-2:00 pm 20 Min Workshop 2
Oustider Club

Corporate Presentation - Alaska

1:40-1:50 pm 10 Min Workshop 3
1:50

Corporate Presentation - Alaska

1:50-2:00 pm 10 Min Workshop 3
2:00

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation - Alaska

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 3
2:10

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 2

Corporate Presentation - Alaska

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 3
2:20

Early Stages of Issuer Capitulation, a Time to Write Checks?

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 1
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.

Market Update and 7 Junior Mining Companies to Own For the Rebound

2:20-2:40 pm 20 Min Workshop 2
Mining Speculator
2:40

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 2
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 2
3:00

EXHIBIT HALL OPEN

3:00-4:00 pm 60 Min
4:00

PANEL: Resources in the Pacific Northwest

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Government of British Columbia
Minister of Energy, Mines and Resources, Yukon Government
Lieutenant Governor, State of Alaska
Managing Director, Border Gold Corp.
4:30

PANEL: The Next Generation of Resource Superstars

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
Chairman and Director, Auryn Resources Inc.
President and CEO, Skyharbour Resources Ltd.
President, CEO & Director, Kaizen Discovery
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm

"The Best Of"

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
5:30

DAY CLOSE

5:30 pm