November 12-13, 2016
9:00 am - 5:00 pm
The Fairmont Pacific Rim
1038 Canada Place
Vancouver, BC, V6C 0B9
Canada
#VanWomen

Saturday, November 12, 2016

9:05

Welcome Address

9:05-9:20 am 15 Min Speaker Hall
Host of the Sunday Night Sex Show, News Talk 980 CKNW
9:20

Product Demo

9:20-9:30 am 10 Min Speaker Hall
9:30

Fireside Chat

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
Premier, Province of B.C.
Director of Engagement, BC Liberal Party
10:00

Career Advancement Panel

10:00-10:30 am 30 Min Speaker Hall
Founder, Bon Mot Book Club
Director of Engagement, BC Liberal Party
Partner, Jive PR & Digital
10:30

Break

10:30-11:00 am 30 Min
11:00

Meditative Experiential

11:00-11:30 am 30 Min Speaker Hall
Spiritual BadAss
11:30

Matchmaking, Relationships and The Perils of Online Dating

11:30-12:00 pm 30 Min Speaker Hall
Women's Health & Menopause
Relationship Navigator, Nicole Talks Love
12:00

Menopause: Hot Flash In the City

12:00-12:30 pm 30 Min Speaker Hall
Cardiology consultant, Vancouver Whitecaps FC, BC Lions Football Club, and high level Olympic athletes
Women's Health & Menopause
Fertility Specialist
12:30

Lunch Break

12:30-1:30 pm 60 Min
1:30

Cat & Nat: For Moms Like Us

1:30-2:00 pm 30 Min Speaker Hall
2:00

Therapeutic Cannabis

2:00-2:30 pm 30 Min Speaker Hall
Co-Founder, The Village Cafe and Dispensary
Director Patient Education & Advocacy, Canopy Growth
2:30

Baked with Fiona and Mary

2:30-3:00 pm 30 Min Speaker Hall
LadyPants Productions, Producer/TV Personality
3:00

Break

3:00-3:30 pm 30 Min
3:30

Presentation

3:30-3:50 pm 20 Min Speaker Hall
Founder, Woman Of Worth WOW Events
3:50

Product Demo

3:50-4:00 pm 10 Min
4:10

Work Life Balance

4:10-4:30 pm 20 Min Speaker Hall
4:30

The Problem With Women and the Power of Pantsuits, Pussies and Pay Equity

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Host of the Sunday Night Sex Show, News Talk 980 CKNW
5:00

Cocktail Reception

5:00-6:00 pm 60 Min

Marilyn's Fashion Show

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall