February 11-12, 2012
8:00 am - 6:00 pm
Hyatt Grand Champions Resort, Indian Wells
44-600 Indian Wells Lane
Indian Wells, CA, 92210
United States
#CRIC2012

Saturday, February 11, 2012

7:30

Registration Opens

7:30-8:00 am 30 Min
8:00

The Challenges of Investing in 2012 - A Few Good Names

8:00-8:30 am 30 Min Speaking Hall
Discovery Investing
8:30

The Coming Bull Market in Gold Stocks and Continued Bull Market in Gold

8:30-9:00 am 30 Min Speaking Hall
Gold Stock Technician
9:00

Applying Super S-Curves

9:00-9:30 am 30 Min Speaking Hall
US Global Investors & HIVE Blockchain Solutions
9:30

PANEL: Exploration | Moderated By: Chris Berry

9:30-10:00 am 30 Min Speaking Hall
Kaiser Research
MercenaryGeologist.com
The Calandra Report & TCR Network
10:00

Exhibit Hall Opens

10:00-10:30 am 30 Min
10:30

Gold Trading Boot Camp: What’s Next for Gold?

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 1
Weldon Financial

The Way The GATA Camp Sees It

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 2
Sprott Asset Management
Secretary/Treasurer, GATA
11:00

How Current Events Impact Investing

11:00-11:30 am 30 Min Workshop 1
Korelin Economics Report

Q&A on your favorite junior miners

11:00-11:30 am 30 Min Workshop 2
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2
11:40

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 2
11:50

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 2
12:00

Exhibit Hall Break

12:00-12:30 pm 30 Min
1:00

Successful Investing in Natural Resources: Key Issues for the Retail Investor

1:00-1:30 pm 30 Min Speaking Hall
1:30

Global Debt Saturation Ensures Much Higher Gold & Silver Prices

1:30-2:00 pm 30 Min Speaking Hall
Sprott Asset Management
2:00

What Happened to the Commodity Bull Market?

2:00-2:30 pm 30 Min Speaking Hall
Big Picture Speculator
2:30

Are Gold and Silver Equities a better bet than Bullion?

2:30-3:00 pm 30 Min Speaking Hall
Kaiser Research
3:00

Exhibit Hall Break

3:00-4:00 pm 60 Min
4:00

Can the World Survive Without Real Money?

4:00-4:30 pm 30 Min Speaking Hall
Euro Pacific Capital Inc.
4:30

The End Of The World As We Know It

4:30-5:00 pm 30 Min Speaking Hall
The Dollar Vigilante
5:00

Exhibit Hall Close

5:00-5:00 pm

PANEL: Markets and Mayhem, How Will It Unfold? | Moderated By: Michael Levy

5:00-5:30 pm 30 Min Speaking Hall
Weldon Financial
Kaiser Research
Discovery Investing
US Global Investors & HIVE Blockchain Solutions
5:30

Day Close - Head to the pool for drinks and appys!

5:30-5:30 pm

Sunday, February 12, 2012

7:30

Registration Opens

7:30-8:00 am 30 Min
8:00

Bull Market Fundamentals for Copper, Gold, and Uranium

8:00-8:30 am 30 Min Speaking Hall
MercenaryGeologist.com
8:30

Matching Trade Volatility to Spring Trading Cycles

8:30-9:00 am 30 Min Speaking Hall
Trader Tracks
9:00

Diamonds; Stealth Wealth - The World's Most Concentrated Form of Wealth

9:00-9:30 am 30 Min Speaking Hall
Rare Investment Incorporated
9:30

PANEL: Politics, International Events & Gold | Moderated By: Al Korelin

9:30-10:00 am 30 Min Speaking Hall
Trader Tracks
Gold Stock Technician
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
10:00

Exhibit Hall Opens

10:00-10:30 am 30 Min
10:30

Igniting the Spark: How To Profit From Energy Metals

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 1
Founder, House Mountain Partners

The Wisdom of the Discovery Crowd

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 2
Discovery Investing
11:00

Favorite Big Picture Small Cap Stocks

11:00-11:30 am 30 Min Workshop 1
Big Picture Speculator

The Number Cruncher's Guide to Speculative Value

11:00-11:30 am 30 Min Workshop 2
Kaiser Research
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2
11:40

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 2
11:50

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 2
12:00

Exhibit Hall Break

12:00-1:00 pm 60 Min
1:00

Select Metals Equities That Will Surprise Even The Experts

1:00-1:30 pm 30 Min Speaking Hall
The Calandra Report & TCR Network
1:30

Myths and Misinformation in the Silver Market

1:30-2:00 pm 30 Min Speaking Hall
The Morgan Report
2:00

Turning Rocks Into Money

2:00-2:30 pm 30 Min Speaking Hall
2:30

The New Macro Monetary Era

2:30-3:00 pm 30 Min Speaking Hall
Weldon Financial
3:00

Exhibit Hall Break

3:00-4:00 pm 60 Min
4:00

Simplicity

4:00-4:30 pm 30 Min Speaking Hall
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
4:30

Debt: The Real Four-Letter Word

4:30-5:00 pm 30 Min Speaking Hall
5:00

Exhibit Hall Close

5:00-5:00 pm

PANEL: Precious Metals, A Risk On Trade Or A Safe Haven? | Moderated By: Micheal Levy

5:00-5:30 pm 30 Min Speaking Hall
The Morgan Report
The Dollar Vigilante
The Calandra Report & TCR Network
Mining Speculator
5:30

Day Close

5:30-5:30 pm