May 31 - June 1, 2015
8:30 am - 5:30 pm
Vancouver Convention Centre West
1055 Canada Place
Vancouver, BC, V6C 0C3
Canada
#Canvest15

Sunday, May 31, 2015

8:00

REGISTRATION OPEN

8:00 am
8:30

SPEAKER HALL OPENS

8:30 am

Understanding, & Profiting, From The New Energy Renaissance

8:30-9:00 am 30 Min Main Stage
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank
9:00

Keynote Presentation

9:00-9:30 am 30 Min Main Stage
US Global Investors & HIVE Blockchain Solutions
9:30

Panel: Geopolitics of Mineral Supply

9:30-10:00 am 30 Min Main Stage
US Global Investors & HIVE Blockchain Solutions
Casey Research, LLC
Founder, Katusa Research
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00

Separating Fact from Fiction in the Coming Energy Disruption

11:00-11:30 am 30 Min Workshop 1
Founder, House Mountain Partners

Keynote Presentation

11:00-11:30 am 30 Min Workshop 2
Publisher, The President’s Club Investment Letter
11:30

Zimtu Panel

11:30-12:00 pm 30 Min Workshop 1

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop 2
11:40

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Workshop 2
11:50

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Workshop 2
12:00

EXHIBIT HALL OPEN

12:00 pm

Corporate Presentation

12:00-12:10 pm 10 Min Workshop 1

Corporate Presentation

12:00-12:10 pm 10 Min Workshop 2
12:10

Corporate Presentation

12:10-12:20 pm 10 Min Workshop 1
1:00

Top Picks: Diversified Small Cap

1:00-1:30 pm 30 Min Workshop 1
Vice President - Head of Research, Fundamental Research Corp.
1:30

Positioning for Tomorrow, Today: Resource Maven Investment Session Featuring Rockhaven Resources & Guerrero Ventures

1:30-2:00 pm 30 Min Workshop 1
Resource Maven
2:00

Is it Time? Plus Q&A on your favorite mining play

2:00-2:30 pm 30 Min Workshop 1
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights

How I Find and Trade the Strongest Stocks

2:00-2:30 pm 30 Min Workshop 2
Stockscores
2:30

Corporate Presentation

2:30-2:40 am Workshop 1

How to access Pre-IPO companies like AirBnB, Spotify and Uber.

2:30-3:00 pm 30 Min Workshop 2
CEO and Chief Entrepreneur, InvestX Capital Ltd.
2:40

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Workshop 1
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 1
4:00

Keynote Presentation

4:00-4:30 pm 30 Min Main Stage
Founder, Katusa Research
4:30

Panel: Critical Metal Trends for 2015/2016

4:30-5:00 pm 30 Min Main Stage
Founder, House Mountain Partners
Kaiser Research
Founder, Katusa Research
5:00

Fusion of Technology and Metals

5:00-5:30 pm 30 Min Main Stage
Founder, House Mountain Partners
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank
Chairman & CEO, Thomson Power, Inc.
Pan American Silver Corp. and Alterra Power Corp.
5:30

SPEAKER HALL CLOSE

5:30 pm

Monday, June 01, 2015

8:00

REGISTRATION OPEN

8:00 am
8:30

SPEAKER HALL OPEN

8:30 am

Win-Win Bets for 2015 and Beyond

8:30-9:00 am 30 Min Main Stage
Casey Research, LLC
9:00

Investing: Private vs. Public

9:00-9:30 am 30 Min Main Stage
Executive Vice President, Corporate Services, OTC Markets Group Inc.
TSX Venture Exchange
Chief Executive Officer, CSE - Canadian Securities Exchange
CEO and Chief Entrepreneur, InvestX Capital Ltd.
9:30

Crashproof Technology Investing

9:30-10:00 am 30 Min
Casey Research
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00

Platinum Group Metals: Gentlemen, Start Your Engines

11:00-11:30 am 30 Min Workshop 1
Editor, MINING.com

Technology Trends and Top Picks hosted by PI Financial

11:00-11:20 am 20 Min Workshop 2
11:20

Corporate Presntation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop 2
11:30

Keynote Presentation

11:30-12:00 pm 30 Min Workshop 1
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com

PowerHaus Power Pitch Presentations

11:30-12:00 pm 30 Min Workshop 2
12:00

Corporate Presentation

12:00-12:10 pm 10 Min Workshop 1
12:10

Corporate Presentation

12:10-12:20 pm 10 Min Workshop 2
1:00

Cannabis : Investing in Canada

1:00-1:45 pm 45 Min Workshop 1
Founder, Equity Guru
Invictus MD Strategies Corp.
Security Sales & Marketing Manager, Marcomm Systems Group Inc.
MidPoint Ventures Ltd & Wildflower Marijuana
CEO, Lifestyle Delivery Systems Inc.

PowerHaus Power Pitch Presentations

1:00-1:50 pm 50 Min Workshop 2
1:45

Corporate Presentation

1:45-2:00 pm 15 Min Workshop 1
1:50

Corporate Presentation

1:50-2:00 pm 10 Min Workshop 2
2:00

Cannabis : Investing in Canada

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 1

Security, Payment Processing & Remittance of Bitcoin

2:00-2:50 pm 50 Min Workshop 2
Bluzelle.com
CEO, Coinpayments.com
Cointrader.net / Newnote, CTO
2:10

Cannabis : Investing in Canada

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 1
2:20

Q&A Following Presentations

2:20-2:30 pm 10 Min Workshop 1
2:30

Fast and Slow Trains out of the Bear Market Trough

2:30-3:00 pm 30 Min Workshop 1
Kaiser Research
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Workshop 2
3:00

Corporate Presentation

3:00-3:20 pm 20 Min Workshop 2
3:20

Corporate Presentation

3:20-3:30 pm 10 Min Workshop 2
4:00

Canadian Technology Outlook

4:00-4:30 pm 30 Min Main Stage
Co-founder, Slyce Inc.
Chief Financial Officer & Corporate Secretary, Datawind
Founder & CEO, Frankly Inc.
Founder and Executive Managing Partner, Extreme Venture Partners
CEO, Quietly
4:30

Panel: Small Cap Talk

4:30-5:00 pm 30 Min
Publisher, The President’s Club Investment Letter
Founding Partner & CEO, AlphaNorth Asset Management
Investment Advisor, Wolverton Securities
Pathfinder Asset Management
5:30

SPEAKER HALL CLOSE

5:30 pm