September 25-26, 2014
8:00 am - 5:30 pm
Sheraton Centre Toronto Hotel
123 Queen Street W
Toronto, ON, M5H 2M9
Canada
#Canvest14

Thursday, September 25, 2014

7:00

REGISTRATION OPEN

7:00 am
8:50

Welcoming Remarks

8:50-9:00 am 10 Min
9:00

SPEAKER HALL OPEN

9:00 am

Escaping the Resource Sector Swamp

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
Kaiser Research
9:30

Corporate Presentation

9:30-9:40 am 10 Min Speaker Hall
9:40

Corporate Presentation

9:40-9:50 am 10 Min Speaker Hall
9:50

Corporate Presentation

9:50-10:00 am 10 Min Speaker Hall
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00-10:00 am

SPEAKER HALL BREAK

10:00-11:00 am 60 Min
11:00

Gold Panel

11:00-11:30 am 30 Min Speaker Hall
Kaiser Research
President and Chief Executive Officer, Maison Placements Canada Inc.
Co-Founder & Managing Director, WoodsWater Capital LP
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Speaker Hall
11:40

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Speaker Hall
11:50

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Speaker Hall
12:00

Lunch Sponsored by Yukon Government

12:00-1:00 pm 60 Min Hall B
1:00

Panel: Pacific Rim Ring of Fire & It's Emerging Investment Opportunities

1:00-2:00 pm 60 Min Speaker Hall

Panel: Pacific Rim Ring of Fire & It's Emerging Investment Opportunities

1:00-2:00 pm 60 Min Speaker Hall
The Calandra Report
Chairman, CEO & President, ISS
President, CEO & Director, Kaizen Discovery
President, Angkor Gold
2:00

SPEAKER HALL BREAK

2:00-3:00 pm 60 Min
3:00

Q&A With Pat Dicapo

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall
Managing Director, PowerOne Capital Markets Limited
3:30

Corporate Presentation

3:30-3:40 pm 10 Min Speaker Hall
3:40

Corporate Presentation

3:40-3:50 pm 10 Min Speaker Hall
3:50

Corporate Presentation

3:50-4:00 pm 10 Min Speaker Hall
4:00

The Consequences of the Economic Peace

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
4:30

Panel: World Outlook

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
Kaiser Research
5:00

END OF DAY

5:00-5:00 pm

Friday, September 26, 2014

7:30

REGISTRATION OPEN

7:30-7:30 am
8:00

Breakfast sponsored by Angkor Gold Corp.

8:00-9:00 am 60 Min Hall B
8:50

Welcoming Remarks

8:50-9:00 am 10 Min
9:00

SPEAKER HALL OPEN

9:00 am

Panel: Financing Methods: Where is The Money?

9:00-9:40 am 40 Min Speaker Hall
President & CEO, BoardSuite
President, Chief Executive Officer and Director, OTC Markets Group, Inc.
Chief Executive Officer, CSE - Canadian Securities Exchange
Co-Founder & Managing Director, WoodsWater Capital LP
TSX Venture Exchange
9:40

Corporate Presentation

9:40-9:50 am 10 Min Speaker Hall
9:50

Corporate Presentation

9:50-10:00 am 10 Min Speaker Hall
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00-10:00 am

Corporate Presentation - Avagenisis Corp.

10:00-10:10 am 10 Min Speaker Hall
10:10

SPEAKER HALL BREAK

10:10-11:00 am 50 Min
11:00

Canadian Technology Landscape

11:00-11:30 am 30 Min Speaker Hall
CEO, HIGHLINE
President, Keiretsu Forum Central Canada
11:30

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Speaker Hall
11:40

Speaker: Mark Pavan with Aphria and Beleave Topic: Top Opportunities to Invest in Medical Marijuana

11:40-12:10 pm 30 Min Speaker Hall
12:10

LUNCH BREAK

12:10-1:00 pm 50 Min
1:00

Smallcappower.com: Market Assessment

1:00-1:30 pm 30 Min Speaker Hall
Managing Director, Smallcappower.com
1:30

Michael White (IBK Capital Corp.) with Augustine Ventures Inc. and PC Gold Inc. - Investing in the Great Gold Bull Market

1:30-2:00 pm 30 Min Speaker Hall
CEO, IBK Capital Corp.
2:00

SPEAKER HALL BREAK

2:00-3:00 pm 60 Min
3:00

Is the Tech Bull Over? Picking Tech Winners for the Four Quarters

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall
President, RES Group Inc. & Analyst, Stableview Asset Management
3:30

Panel: Micro and Small Cap Trends

3:30-4:00 pm 30 Min Speaker Hall
Co-founder, President and Head of Institutional Sales, Bloom Burton & Co.
CEO, Quinsam Capital Corporation
Founding Partner & CEO, AlphaNorth Asset Management
Chief Executive Officer and Portfolio Manager, Roadmap Capital Inc.
4:00

END OF DAY

4:00 pm

SPEAKER HALL CLOSES

4:00 pm