September 12-13, 2013
8:30 am - 6:00 pm
Sheraton Centre Toronto Hotel
123 Queen Street W
Toronto, ON, M5H 2M9
Canada
#CambridgeConference

Thursday, September 12, 2013

7:00

REGISTRATION OPEN

7:00-7:00 am
7:30

SPEAKER HALL OPEN

7:30-7:30 am

Is the Bottom in for Precious Metals?

7:30-8:00 am 30 Min Speaker Hall
The Morgan Report | Silver-Investor.com
8:00

There’s a Bull Market Somewhere

8:00-8:30 am 30 Min Speaker Hall
Co-Founder & Managing Director, WoodsWater Capital LP
8:30

PANEL: Uranium MODERATOR: David Franklin

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
MercenaryGeologist.com
Founder, House Mountain Partners
Drolet and Associates Energy Services, Inc.
9:00

EXHIBIT HALL OPEN | COFFEE BREAK

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

Deflationary Forces in the Midst of an Inflationary Monetary Regime

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 1
Gold, Energy & Tech Stocks

How to Position Your Portfolio for the Recovery

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 2
Oreninc

Gold Stocks with Leverage to the Bottom in Gold

10:00-10:20 am 20 Min Workshop 3
Kitco Gibson
10:20

NEW Discoveries Can Drive a Renewed Market

10:20-10:30 am 10 Min Workshop 3
Editor, HRA Advisories
10:30

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min Workshop 1

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min Workshop 3
10:40

CORPORATE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min Workshop 1

CORPORATE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min Workshop 3
10:50

CORPORATE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min Workshop 1

CORPORATE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min Workshop 3
11:00

EXHIBIT HALL BREAK

11:00-12:00 pm 60 Min
12:00

The Light at the End of the Tunnel

12:00-12:30 pm 30 Min Workshop 1
Editor, Resource Opportunities

Improving Bullish Outlook for Precious Metals

12:00-12:30 pm 30 Min Workshop 2
The Melman Report

Uranium and the Athabasca Basin

12:00-12:30 pm 30 Min Workshop 3
Founder, Katusa Research
12:30

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 1

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 3
12:40

CORPORATE PRESENTATION

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 1

CORPORATE PRESENTATION

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 2

Valuating and Analyzing Our Top 5 Gold Stocks In Ontario

12:40-1:00 pm 20 Min Workshop 3
12:50

CORPORATE PRESENTATION

12:50-1:00 pm 10 Min Workshop 1

CORPORATE PRESENTATION

12:50-1:00 pm 10 Min Workshop 2
1:00

Flick of the Switch: The Factors Fueling the Next Rally in Energy Metals

1:00-1:30 pm 30 Min Workshop 1
Founder, House Mountain Partners

Mining for Profits in a Contrarian Vein

1:00-1:30 pm 30 Min Workshop 2
Contra The Heard Investment Letter

Investing in Juniors: Finding Talent in the Trenches

1:00-1:30 pm 30 Min Workshop 3
Sprott Global Resource Investments Ltd.
1:30

EXHIBIT HALL OPEN | COFFEE BREAK

1:30-2:30 pm 60 Min
2:30

Cyclical Opportunities in an Era of Deleveraging: How to Protect and Grow Capital Over Each Full Market Cycle

2:30-3:00 pm 30 Min Speaker Hall
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel
3:00

From My Perspective

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall
Dundee Corporation
3:30

PANEL: Economic Outlook MODERATOR: Chris Berry

3:30-4:00 pm 30 Min Speaker Hall
US Global Investors
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel
Dundee Corporation
4:00

EXHIBIT HALL CLOSE

4:00-4:00 pm

Junior Resource Sector: Cyclical Downturn or Existential Crisis MODERATOR: Chris Berry

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
TSX Venture Exchange
Kaiser Research
4:30

Venture Market Survival MODERATOR: Joe Martin

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Dundee Corporation
Business Development, Gold Reach Resources Ltd.
American Vanadium Corp.
5:00

SPEAKER HALL CLOSE

5:00-5:00 pm

Flavours of Niagara Networking Event (Civic Ballroom)

5:00-8:00 pm 180 Min

Friday, September 13, 2013

6:45

REGISTRATION OPEN

6:45-6:45 am
7:15

SPEAKER HALL OPEN

7:15-7:15 am

Quarter End Resource and Emerging Market Opportunities

7:15-7:45 am 30 Min Speaker Hall
US Global Investors
7:45

Investment Opportunity of a Lifetime

7:45-8:30 am 45 Min Speaker Hall
Sprott Asset Management
8:30

PANEL: Precious Metal Prices MODERATOR: Chris Berry

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
Sprott Asset Management
Gold, Energy & Tech Stocks
Editor, HRA Advisories
9:00

EXHIBIT HALL OPEN | COFFEE BREAK

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

Gold-Silver Market Extremes Create Big Upside Opportunities

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 1
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com

Colorado Resources - In Depth Analysis plus Q&A

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 2
Mining Speculator

Q & A on Junior Resource Stocks

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 3
MercenaryGeologist.com
10:30

New Breakthroughs in Energy Technology and their Investment Opportunities (Uranium, Coal, Gas to Liquids)

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 1
Drolet and Associates Energy Services, Inc.

The Calandra Report -- Our TCR 8, Warts, Wins & All

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 2
The Calandra Report

Top Seven Low-Risk Gold Stocks for the Year Ahead

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 3
Adrian Day Asset Management
11:00

EXHIBIT HALL BREAK | LUNCH PRESENTATION BY BARKERVILLE GOLD MINES LTD.

11:00-12:00 pm 60 Min

LUNCH PRESENTATION by Frank Callaghan | The Cariboo Gold Fields "An Untapped District"

11:00-12:00 pm 60 Min Workshop 1
12:00

What Will Drive Bear Market Survivors?

12:00-12:30 pm 30 Min Speaker Hall
Kaiser Research
12:30

How to Play Canada’s LNG Build Out

12:30-1:00 pm 30 Min Speaker Hall
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
1:00

Can Explorers be Rewarded for Discovery Again? Which Ones?

1:00-1:30 pm 30 Min Speaker Hall
Editor, HRA Advisories
1:30

EXHIBIT HALL OPEN | COFFEE BREAK

1:30-2:30 pm 60 Min
2:30

The Next Bakken?

2:30-3:00 pm 30 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
3:00

EXHIBIT HALL CLOSE

3:00-3:00 pm

Mining Industry Outlook

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall
Editor, Resource Opportunities
3:30

PANEL: Exploration MODERATOR: Scott Gibson

3:30-4:00 pm 30 Min Speaker Hall
The Calandra Report
MercenaryGeologist.com
Kaiser Research
Editor, Resource Opportunities
4:00

SPEAKER HALL CLOSE | WINE & CHEESE RECEPTION

4:00-4:00 pm