May 26-27, 2013
8:30 am - 6:00 pm
Vancouver Convention Centre West
1055 Canada Place
Vancouver, BC, V6C 0C3
Canada
#WRIC13

Sunday, May 26, 2013

7:00

Registration Opens

7:00-4:00 pm 540 Min
8:00

Assets on Sale: Bear Markets Make You Rich

8:00-8:30 am 30 Min Speaker Hall East
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
8:30

Meltdown Money-Makers

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall East
Casey Research, LLC

PANEL: What Is Next For Gold? | MODERATOR: Chris Berry

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall West
Editor, HRA Advisories
MercenaryGeologist.com
VRTrader.Com
Gold, Energy & Tech Stocks
9:00

Exhibit Hall Opens

9:00-10:00 am 60 Min
9:30

Dominating in the Kechika Zinc District SPONSORED SEMINAR WITH COFFEE/TEA SERVICE FOR FIRST 25 ATTENDEES

9:30-10:00 am 30 Min Workshop 4
10:00

Platinum and Palladium’s Year to Shine

10:00-10:30 am 30 Min Sprott Pavilion
Co-Founder & Managing Director, WoodsWater Capital LP

Best Opportunities in Gold & Silver Since the Start of the Bull Market

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 2
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com

Companies with Discovery Potential

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 3
Editor, HRA Advisories

Why No "Animal Spirits?" Gold Shares Will Soon Revive Yours

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 4
Gold, Energy & Tech Stocks
10:30

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:45 am 15 Min Sprott Pavilion

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min Workshop 3

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min Workshop 4
10:40

CORPORATE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min Workshop 3

CORPORATE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min Workshop 4
10:45

CORPORATE PRESENTATION

10:45-11:00 am 15 Min Sprott Pavilion
10:50

CORPORATE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min Workshop 3

CORPORATE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min Workshop 4
11:00

Exhibit Hall Break

11:00-12:00 pm 60 Min
12:00

Mining Meets the New Normal - Strategies for Profits

12:00-12:30 pm 30 Min Speaker Hall East
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights

Bitcoin, Bullion and Bullets – Your Toolkit for Surviving The End Of The Monetary System As We Know It

12:00-12:30 pm 30 Min Speaker Hall West
The Dollar Vigilante
12:30

Adapting to New Realities

12:30-1:00 pm 30 Min Speaker Hall East
Kaiser Research

Reality Strikes Back: Long Live the Business Cycle

12:30-1:00 pm 30 Min Speaker Hall West
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel
1:00

Exhibit Hall Break

1:00-1:30 pm 30 Min
1:30

Where To From Here? Opportunities in the Junior Oil and Gas Sector

1:30-2:00 pm 30 Min Sprott Pavilion
Sprott Toscana Capital Corporation
Sprott Toscana Capital Corporation

The Royalty Approach to Discovery Investing

1:30-2:00 pm 30 Min Workshop 2
Discovery Investing

Next Easy Play to Make Money

1:30-2:00 pm 30 Min Workshop 3
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin

Precious Metals – Short Term Risky, Long Term Bullish

1:30-2:00 pm 30 Min Workshop 4
The Melman Report
2:00

CORPORATE PRESENTATION

2:00-2:15 pm 15 Min Sprott Pavilion

CORPORATE PRESENTATION

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 3

CORPORATE PRESENTATION

2:00-2:10 pm 10 Min Workshop 4
2:10

CORPORATE PRESENTATION

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 3

CORPORATE PRESENTATION

2:10-2:20 pm 10 Min Workshop 4
2:30

Long-term Thesis of Investing in Agriculture

2:30-3:00 pm 30 Min Sprott Pavilion
Sprott Resource Corp.

How I Learned to Stop Worrying and Love the Venture Markets

2:30-3:00 pm 30 Min Workshop 2
Big Picture Speculator

Q & A on Junior Resource Stocks

2:30-3:00 pm 30 Min Workshop 3
MercenaryGeologist.com

Deflation and Other Factors Disguising the Potential of Energy Metals

2:30-3:00 pm 30 Min Workshop 4
Founder, House Mountain Partners
3:00

CORPORATE PRESENTATION

3:00-3:10 pm 10 Min Workshop 4
3:10

CORPORATE PRESENTATION

3:10-3:20 pm 10 Min Workshop 4
3:20

CORPORATE PRESENTATION

3:20-3:30 pm 10 Min Workshop 4
3:30

Junior Resource Bust - Why This Time is Different

3:30-4:00 pm 30 Min Speaker Hall East
Editor, Resource Opportunities

GATA: Gold Market Manipulation Update

3:30-4:00 pm 30 Min Speaker Hall West
Secretary/Treasurer, GATA
4:00

Exhibit Hall Close

4:00-4:00 pm

Venture Funding Crisis Committee (VFCC) | MODERATOR: Joe Martin

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall East
Kaiser Research
Business Development, Gold Reach Resources Ltd.
Editor, HRA Advisories
Chief Executive Officer, CSE - Canadian Securities Exchange
4:30

Day Close

4:30-4:30 pm

Monday, May 27, 2013

7:00

Registration Opens

7:00-4:00 pm 540 Min
8:00

The Worlds Most Contrarion Investment Today

8:00-8:30 am 30 Min Speaker Hall East
Founder, Katusa Research
8:30

Discovery in the Era of Globalization

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall East
Discovery Investing

PANEL: Exploration; The Next Frontier | MODERATOR: Rick Rule

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall West
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
Editor, Resource Opportunities
Kaiser Research
The Daily Gold

Advantages of Investing in Mexico SPONSORED SEMINAR

8:30-9:00 am 30 Min Workshop 3
9:00

Exhibit Hall Opens

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

Long-term Thesis of Investing in Agriculture

10:00-10:30 am 30 Min Sprott Pavilion
Sprott Resource Corp.

The Shortest Path to Making Money in Mining Stocks

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 2
Editor, Resource Opportunities

Surviving and Thriving Through Our Secular Bear Market: Cyclical Update

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 3
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel

Mark Leibovit's VR Signals For the Major Markets

10:00-10:30 am 30 Min Workshop 4
VRTrader.Com
10:30

First Exploration Drill Program on the Giant Taraira Gold Belt in SE Colombia & NW Brazil SPONSORED SEMINAR

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 2

Where the Smart Money Sees Opportunity

10:30-11:00 am 30 Min Workshop 3
Vice President - Head of Research, Fundamental Research Corp.

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:40 am 10 Min Workshop 4
10:40

CORPORATE PRESENTATION

10:40-10:50 am 10 Min Workshop 4
10:50

CORPORATE PRESENTATION

10:50-11:00 am 10 Min Workshop 4
11:00

Exhibit Hall Break

11:00-12:00 pm 60 Min
12:00

3 Stocks I’m Buying Now

12:00-12:30 pm 30 Min Sprott Pavilion
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.

Extreme Bottom-Fishing

12:00-12:30 pm 30 Min Workshop 2
Kaiser Research

How to Find the Next 10-20 Baggers

12:00-12:30 pm 30 Min Workshop 3
The Daily Gold

Timely Gold Stocks Below Cash Value

12:00-12:30 pm 30 Min Workshop 4
Kitco Gibson
12:30

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:45 pm 15 Min Sprott Pavilion

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 3

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 4
12:40

CORPORATE PRESENTATION

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 2

CORPORATE PRESENTATION

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 3
12:50

CORPORATE PRESENTATION

12:50-1:00 pm 10 Min Workshop 2
1:00

Where To From Here? Opportunities in the Junior Oil and Gas Sector

1:00-1:30 pm 30 Min Sprott Pavilion
Sprott Toscana Capital Corporation
Sprott Toscana Capital Corporation

North Rok Area Play

1:00-1:30 pm 30 Min Workshop 2
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights

State of The Market, Is It That Bad?

1:00-1:30 pm 30 Min Workshop 3
SNL Metals and Mining

Trading Gold and Commodites in the 2013 Recovery

1:00-1:30 pm 30 Min Workshop 4
Trader Tracks
1:30

Gold Stock Opportunities: Are You Swayed or Afraid?

1:30-2:00 pm 30 Min Sprott Pavilion
Sprott Global Resource Investments Ltd.

CORPORATE PRESENTATION

1:30-1:45 pm 15 Min Workshop 2
1:45

CORPORATE PRESENTATION

1:45-2:00 pm 15 Min Workshop 2
2:00

Exhibit Hall Break

2:00-3:00 pm 60 Min
3:00

Will Discoveries Save the Venture Exchange?

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall East
Editor, HRA Advisories

The Great Shale Experiment Failed - But There is Light!

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall West
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
3:30

Gold Bars, Bullets & Squid: The Economics of Shortages

3:30-4:00 pm 30 Min Speaker Hall East
Co-Founder & Managing Director, WoodsWater Capital LP

Silver The Move Ahead

3:30-4:00 pm 30 Min Speaker Hall West
The Morgan Report
4:00

Exhibit Hall Close

4:00-4:00 pm

PANEL: World Outlook | MODERATOR: Chris Berry

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall East
Founder, Katusa Research
Discovery Investing
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
4:30

Day Close

4:30-4:30 pm