Sunday, October 28

7:00 am

REGISTRATION OPENS

7:00 am
7:30 am

Sponsored Breakfast Click Here to Reserve Your Spot

7:30-8:30 am 60 Min Meal Room
8:30 am

Marin Katusa vs Rick Rule: Who is the best Stock Picker?

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
9:00 am

Cry Wolf! What might happen if the world were to return to some form of a gold standard?

9:00-9:40 am 40 Min Speaker Hall
What might precipitate such an event and what clues about its potential effects can be found in the story of the grey wolf’s reintroduction to Yellowstone National Park in 1995
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
9:40 am

Silver Producers

9:40-10:10 am 30 Min Speaker Hall
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
10:40 am

Feature Workshop

10:40-11:00 am 20 Min Resource Hall
11:00 am

Mid-Tier's to Watch

11:00-11:20 am 20 Min Resource Hall
Grant Williams (Moderator)
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...

7 profitable years, now Targeting 100% Gold Production Increase and Higher Dividends

11:00-11:20 am 20 Min Silver Hall
5 Ounces Silver Giveaway during Audience Q&A
CEO, President & Director, Gold Resource Corp.
11:20 am

Feature Workshop

11:20-11:30 am 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

11:20-11:30 am 10 Min Silver Hall
11:30 am

Feature Workshop

11:30-11:40 am 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

11:30-11:40 am 10 Min Silver Hall
11:40 am

Today’s Prospects for Gold-Based Currencies, and Precious Metals Investments

11:40-12:00 pm 20 Min Resource Hall
Author, New World Economics

Cheaper Than Dirt—Literally! The Explosive Potential with Gold and Silver Stocks

11:40-12:00 pm 20 Min Silver Hall
Senior Precious Metals Analyst, GoldSilver.com
12:00 pm

Sponsored Lunch - RSVP to Graeme ONeil go@bayhorsesilver.com to reserve your spot.

12:00-1:00 pm 60 Min Meal Room
Space is limited. By RSVP only.
1:00 pm

Drill Hole Glory

1:00-1:20 pm 20 Min Resource Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
President, CEO & Director, Sokoman Iron Corp.
CEO and Director , Aben Resources Ltd

The Best Gold Discovery I have Seen in 40 Years

1:00-1:20 pm 20 Min Silver Hall
The Morgan Report
1:20 pm

Feature Workshop

1:20-1:30 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

1:20-1:30 pm 10 Min Silver Hall
1:30 pm

Feature Workshop

1:30-1:40 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

1:30-1:40 pm 10 Min Silver Hall
1:40 pm

Exploration Analysis Fundamentals: It’s The Only Way to Win Big

1:40-2:00 pm 20 Min Resource Hall
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights

Keynote Presentation

1:40-2:00 pm 20 Min Silver Hall
Founder and Chief Investment Officer, Sachem Cove Partners
2:00 pm

Feature Workshop

2:00-2:10 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

2:00-2:10 pm 10 Min Silver Hall
2:10 pm

Feature Workshop

2:10-2:20 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

2:10-2:20 pm 10 Min Silver Hall
2:20 pm

Newsletter Writer Top Stocks

2:20-2:40 pm 20 Min Resource Hall
Rob Fuhrman (Moderator)
Sr. Investment Analyst, Katusa Research
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
The Morgan Report
Outsider Club

US Economic Outlook Panel

2:20-2:40 pm 20 Min Silver Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
CEO, Santiago Capital
Founder & CEO, Curzio Research
Author, New World Economics
2:40 pm

Feature Workshop

2:40-2:50 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

2:40-2:50 pm 10 Min Silver Hall
2:50 pm

Feature Workshop

2:50-3:00 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

2:50-3:00 pm 10 Min Silver Hall
3:10 pm

Nick Hodge Walking Tour

3:10-3:40 pm 30 Min
Nick Hodge (Moderator)
Outsider Club
4:00 pm

Millionaire Stock Trader and Entrepreneur: Small Cap Cannabis Stocks

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
CEO , TLC Media LLC
4:30 pm

Global Economy, US Dollar and Gold

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
CEO, Santiago Capital
Casey Research LLC
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm

Katusa Krossfire

5:00-6:00 pm 60 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
CEO, Santiago Capital
The Morgan Report
Casey Research LLC
Founder & CEO, Curzio Research
Senior Advisor, Vulpes Investment Mgmt / Things That Make You Go Hmmm ...
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
CEO , TLC Media LLC
5:30 pm

DAY CLOSE

5:30 pm

Monday, October 29

7:00 am

REGISTRATION OPENS

7:00 am
7:30 am

Sponsored Breakfast - RSVP to Adam Buchanen - abuchanan@puregoldmining.ca to reserve your spot

7:30-8:30 am 60 Min Meal Room
Space is limited. RSVP to reserve your spot.
8:30 am

How Has the Energy Trade Changed?

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
Outsider Club
9:00 am

Uranium in America

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
President and CEO, Energy Fuels Inc.
Ur-Energy Inc.
9:30 am

Fireside Chat with Millionaire Stock Trader and Entrepreneur Timothy Sykes

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
CEO , TLC Media LLC
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am

Junior Idea to Billion Dollar Producer

10:00-10:10 am 10 Min Speaker Hall
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.
11:00 am

Profitable Gold Producers

11:00-11:20 am 20 Min Resource Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research

Back Up The Truck…It’s Time to Buy Gold Equities

11:00-11:20 am 20 Min Silver Hall
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
11:20 am

Feature Workshop

11:20-11:30 am 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

11:20-11:30 am 10 Min Silver Hall
11:30 am

Feature Workshop

11:30-11:40 am 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

11:30-11:40 am 10 Min Silver Hall
11:40 am

Keep Calm and Buy Gold Stocks

11:40-12:00 pm 20 Min Resource Hall
Outsider Club

Dollars & Gold

11:40-12:00 pm 20 Min Silver Hall
CEO, Santiago Capital
12:00 pm

Sponsored Lunch - RSVP to Kanapa Pitakpong - kanapa@goldmining.com to reserve your spot.

12:00-1:00 pm 60 Min Meal Room
Space is limited. RSVP only
1:00 pm

Interpreting Press Releases Containing Exploration Results

1:00-1:20 pm 20 Min Resource Hall
Senior Analyst, US Global Investors

Using Options to Trade the Gold Miner Cycles

1:00-1:20 pm 20 Min Silver Hall
Producer and Co-Host, Big Picture Trading | MacroVoices
1:20 pm

Feature Workshop

1:20-1:30 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

1:20-1:30 pm 10 Min Silver Hall
1:30 pm

Feature Workshop

1:30-1:40 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

1:30-1:40 pm 10 Min Silver Hall
1:40 pm

Profitably Investing in Gold, Silver, and Mining Shares

1:40-2:00 pm 20 Min Resource Hall
Managing Director, CPM Group

Curzio Coin: Offering you an Equity Stake in one of the World’s Greatest Businesses

1:40-2:00 pm 20 Min Silver Hall
Breaking down the security token (STO) market - and how its about to become a multi-trillion dollar industry
Founder & CEO, Curzio Research
2:00 pm

Mining The EV Revolution; GOT COBALT?

2:00-2:20 pm 20 Min Resource Hall
Global Energy Metals Corp.

Feature Workshop

2:00-2:10 pm 10 Min Silver Hall
2:10 pm

Feature Workshop

2:10-2:20 pm 10 Min Silver Hall
2:20 pm

Uranium Investment

2:20-2:40 pm 20 Min Resource Hall

Market Scams: What to Watch Out For

2:20-2:40 pm 20 Min Silver Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
2:40 pm

Feature Workshop

2:40-2:50 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

2:40-2:50 pm 10 Min Silver Hall
2:50 pm

Feature Workshop

2:50-3:00 pm 10 Min Resource Hall

Feature Workshop

2:50-3:00 pm 10 Min Silver Hall
3:10 pm

Walking Tour with Brent Cook

3:10-3:40 pm 30 Min Speaker Hall
Brent Cook (Moderator)
Independent Exploration Analyst, Exploration Insights
4:00 pm

Top Conference Keynotes Join Marin Katusa for the Best of the Day Roundup

4:00-5:00 pm 60 Min Speaker Hall
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm

DAY CLOSE

5:00 pm