Monday, November 20

7:30 am

REGISTRATION OPENS

7:30 am

Breakfast Sponsored by Geologix Explorations Inc. - RSVP to Kiran Patankar kpatankar@geologix.ca

7:30-8:30 am 60 Min
Room Location: Yosemite A * Space is limited to 30 guests
8:30 am

Quant Investing: From Gold to Cryptocurrencies

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
US Global Investors
9:00 am

Precious Metals Producers Panel

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
Peter Spina (Moderator)
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
President & CEO, First Majestic Silver Corp.
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
CXO, MAG Silver Corp.
9:30 am

Gold: The Once and Future Money

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
Meraglim Inc. , Chief Global Strategist & Best Selling Author
10:00 am

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00 am

Momentum is Building

11:00-11:20 am 20 Min Resource Hall
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.

How to Invest in Gold and Silver for Greed and Fear

11:00-11:20 am 20 Min Silver Hall
Managing Director, CPM Group
11:20 am

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 1430 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:20-11:35 am 1425 Min Silver Hall
11:30 am

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 1430 Min Resource Hall
11:35 am

Corporate Presentation

11:35-11:50 am 1425 Min Silver Hall
11:40 am

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 1430 Min Resource Hall
11:50 am

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 1430 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:50-12:05 pm 1425 Min Silver Hall
12:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

12:00 pm

Lunch Sponsored by GoldMining Inc. & Uranium Energy Corp. - RSVP to Mehran Bagherzadeh at mehranb@goldmining.com to reserve your spot

12:00-1:00 pm 60 Min
Room Location: Yosemite A * Space is limited to 60 guests

Corporate Presentation

12:00-12:10 pm 10 Min Resource Hall
12:10 pm

Corporate Presentation

12:10-12:20 pm 10 Min Resource Hall
1:00 pm

Copper Is King: Find Out Why The "Right" Electro-Metals Will Continue To Out-Shine Gold & Silver (It's Not Just EVs!)

1:00-1:20 pm 20 Min Resource Hall
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank

Keynote Presentation

1:00-1:20 pm 20 Min Silver Hall
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
1:20 pm

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 1430 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:20-1:35 pm 1425 Min Silver Hall
1:30 pm

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 1430 Min Resource Hall
1:35 pm

Corporate Presentation

1:35-1:50 pm 1425 Min Silver Hall
1:40 pm

Corporate Presentation

1:40-1:50 pm 1430 Min Resource Hall
1:50 pm

Investing Through the Summer Hangover

1:50-2:00 pm 10 Min Resource Hall
CEO, Oreninc.com

Corporate Presentation

1:50-2:05 pm 1425 Min Silver Hall
2:00 pm

Three Stocks That Will Fuel the Bitcoin Revolution

2:00-2:20 pm 20 Min Resource Hall
Founder & CEO, Curzio Research
2:05 pm

American Mining: Reviving the Bunker

2:05-2:25 pm 20 Min Silver Hall
Vice President , Bunker Hill Mining Corp.
2:20 pm

Corporate Presentation

2:20-2:30 pm 1430 Min Resource Hall
2:25 pm

Corporate Presentation

2:25-2:40 pm 1425 Min Silver Hall
2:30 pm

Corporate Presentation

2:30-2:40 pm 1430 Min Resource Hall
2:40 pm

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 1430 Min Resource Hall

Corporate Presentation

2:40-2:55 pm 1425 Min Silver Hall
2:50 pm

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 1430 Min Resource Hall
3:00 pm

Corporate Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Resource Hall

EXHIBIT HALL OPEN

3:00 pm

The Silver Hall of Fame

3:00-3:20 pm 20 Min Silver Hall
Cambridge House International Inc.
3:10 pm

Corporate Presentation

3:10-3:20 pm 10 Min Resource Hall
4:00 pm

Cryptocurrency vs. Gold Debate

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Casey Research LLC
Meraglim Inc. , Chief Global Strategist & Best Selling Author
Founder & CEO, Einstein Exchange
Founder & CEO, Curzio Research
Co-editor, The Palm Beach Letter
4:30 pm

Making Money in the New Mining Bull Market

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm

Mining Insight Seminar

5:00-7:00 pm 120 Min
Location: Yosemite A This is a ticketed event. Must purchase tickets for entrance
Associate Director, Metals & Mining Research , S&P Global Market Intelligence

Best of the Day

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
5:30 pm

DAY CLOSE

5:30 pm

Tuesday, November 21

7:30 am

REGISTRATION OPENS

7:30 am

Breakfast Sponsored by Endeavour Silver - RSVP to Erica Fula at efula@edrsilver.com to confirm your spot

7:30-8:30 am 60 Min
Room Location: Yosemite A * Space is limited to 60 guests
8:30 am

Is the Electric Vehicle Revolution Real?

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
9:00 am

Fireside Chat with Rob McEwen

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
9:30 am

Fund Managers Panel

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
Casey Research LLC
US Global Investors
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
10:00 am

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00 am

Uranium Investment Panel

11:00-11:20 am 20 Min Resource Hall
Rick Rule (Moderator)
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
President and Chief Executive Officer, Denison Mines Corp.
CEO and Chairman, Fission Uranium Corp.
President and CEO, Skyharbour Resources Ltd.

How Technology is Changing Mining

11:00-11:20 am 20 Min Silver Hall
The Morgan Report | Silver-Investor.com
11:20 am

Corporate Presentation

11:20-11:30 am 1430 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:20-11:35 am 1425 Min Silver Hall
11:30 am

Corporate Presentation

11:30-11:40 am 1430 Min Resource Hall
11:35 am

Corporate Presentation

11:35-11:50 pm 705 Min Silver Hall
11:40 am

Corporate Presentation

11:40-11:50 am 1430 Min Resource Hall
11:50 am

Corporate Presentation

11:50-12:00 pm 1430 Min Resource Hall

Corporate Presentation

11:50-12:05 am 2145 Min Silver Hall
12:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

12:00 pm

Corporate Presentation

12:00-12:10 pm 10 Min Resource Hall
12:05 pm

Corporate Presentation

12:05-12:15 pm 10 Min Silver Hall
1:00 pm

Surprise Gold Rush, $10,000+ Bitcoin

1:00-1:20 pm 20 Min Resource Hall
Market CYCLE Analysis, Gold 2020 Forecast LLC

Gold or Bitcoin?

1:00-1:20 pm 20 Min Silver Hall
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
1:20 pm

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:20-1:35 pm 1425 Min Silver Hall
1:30 pm

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Resource Hall
1:35 pm

Corporate Presentation

1:35-1:50 pm 1425 Min Silver Hall
1:40 pm

Corporate Presentation

1:40-1:50 pm 10 Min Resource Hall
1:50 pm

Corporate Presentation

1:50-2:00 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:50-2:05 pm 1425 Min Silver Hall
2:00 pm

Gold Mining: Has anything changed?

2:00-2:20 pm 20 Min Resource Hall
Adrian Day Asset Management
2:05 pm

The Future of Junior Resources

2:05-2:25 pm 20 Min Silver Hall
Founder, Katusa Research
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
2:20 pm

Feature Workshop

2:20-2:30 pm 10 Min Resource Hall
2:25 pm

Feature Presentation: Pershing Gold Corp.

2:25-2:40 pm 15 Min Silver Hall
2:30 pm

Feature Workshop

2:30-2:40 pm 10 Min Resource Hall
2:40 pm

Feature Workshop

2:40-2:50 pm 10 Min Resource Hall

Feature Presentation: Northern Graphite Corp.

2:40-2:55 pm 15 Min Silver Hall
2:50 pm

Feature Workshop

2:50-3:00 pm 10 Min Resource Hall
3:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

3:00 pm

Corporate Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Resource Hall
4:00 pm

Q&A

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
Casey Research LLC
4:30 pm

Best of the Day

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Marin Katusa (Moderator)
Founder, Katusa Research
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm