May 4-5, 2012
8:30 am - 6:00 pm
Radisson Hotel Saskatoon
405 Twentieth Street East
Saskatoon, SK, S7K 6X6
Canada
#SIC2012

Friday, May 04, 2012

6:45

REGISTRATION OPEN

6:45-7:30 am 45 Min

Continental Breakfast in Central Lobby

6:45-7:30 am 45 Min
7:20

Welcome Address

7:20-7:30 am 10 Min SPEAKER HALL
Enterprise Saskatchewan
7:30

Saskatchewan Overview

7:30-8:00 am 30 Min SPEAKER HALL
49 North Resources Inc.
8:00

Innovation and Resource Stock Investing

8:00-8:30 am 30 Min SPEAKER HALL
Big Picture Speculator
8:30

PANEL: Saskatchewan Resource Exploration | Moderated By: Eric Anderson

8:30-9:00 am 30 Min SPEAKER HALL
Big Picture Speculator
49 North Resources Inc.
Discovery Investing
9:00

EXHIBIT HALL OPEN

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

Diamond Industry Update

10:00-10:30 am 30 Min WORKSHOP 1
Shore Gold Inc.

An Economic Perfect Storm

10:00-10:30 am 30 Min WORKSHOP 2
The Melman Report
10:30

Corporate Presentation

10:30-10:40 am 10 Min WORKSHOP 1

Corporate Presentation

10:30-10:40 am 10 Min WORKSHOP 2
10:40

Corporate Presentation

10:40-10:50 am 10 Min WORKSHOP 1

Corporate Presentation

10:40-10:50 am 10 Min WORKSHOP 2
10:50

Corporate Presentation

10:50-11:00 am 10 Min WORKSHOP 1

Corporate Presentation

10:50-11:00 am 10 Min WORKSHOP 2
11:00

Corporate Presentation

11:00-11:10 am 10 Min WORKSHOP 1

Corporate Presentation

11:00-11:10 am 10 Min WORKSHOP 2
11:10

EXHIBIT HALL BREAK

11:10-12:00 pm 50 Min
12:00

Gold and The Quality of Life

12:00-12:30 pm 30 Min SPEAKER HALL
Discovery Investing
12:30

PANEL: The Future of Saskatchewan Resources | Moderated By: Joe Martin

12:30-1:00 pm 30 Min SPEAKER HALL
Rawlco Radio
Shore Gold Inc.
1:00

Farmland Investment

1:00-1:30 pm 30 Min SPEAKER HALL
Agcapita Partners
1:30

EXHIBIT HALL BREAK

1:30-2:30 pm 60 Min
2:30

Surviving and Thriving Through Our Secular Bear: Cyclical Update

2:30-3:00 pm 30 Min WORKSHOP 1
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel

Investing in the Saskatchewan Oil and Gas Industry

2:30-3:00 pm 30 Min WORKSHOP 2
Lex Capital Management Inc.
3:00

EXHIBIT HALL BREAK

3:00-3:30 pm 30 Min
4:00

EXHIBIT HALL CLOSE

4:00-4:00 pm

A Review of Issues on Uranium Worldwide Supply/Demand: A Focus on the Athabasca Region of Saskatchewan

4:00-4:30 pm 30 Min SPEAKER HALL
Drolet and Associates Energy Services, Inc.
4:30

Fire Side Chat with Cameco, PotashCorp and 49 North Resources | Moderated By: Eric Anderson

4:30-5:00 pm 30 Min SPEAKER HALL
PotashCorp
49 North Resources Inc.
5:00

RECEPTION & DINNER (Tickets available with registration $60 each or $400 table)

5:00-8:15 pm 195 Min
6:45

Keynote Address

6:45-7:15 pm 30 Min DAVINCI BALLROOM
Government of Saskatchewan
8:15

DAY CLOSE

8:15-8:15 pm

Saturday, May 05, 2012

6:45

REGISTRATION OPEN

6:45-7:30 am 45 Min

Continental Breakfast in Central Loby

6:45-7:30 am 45 Min
7:30

Investment in Saskatchewan Energy

7:30-8:00 am 30 Min SPEAKER HALL
8:00

After The Debt Rush: Understanding Demand in a Post-Spending Binge World

8:00-8:30 am 30 Min SPEAKER HALL
Partner & Portfolio Manager, Venable Park Investment Counsel
8:30

PANEL: Oil & Gas | Moderated By: Dean Nawata

8:30-9:00 am 30 Min SPEAKER HALL
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
Drolet and Associates Energy Services, Inc.
Big Picture Speculator
9:00

EXHIBIT HALL OPEN

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

Three Junior Oil Picks for 2012

10:00-10:30 am 30 Min WORKSHOP 1
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin

The Rise of Oil and Gas in Saskatchewan

10:00-10:30 am 30 Min WORKSHOP 2
FNR Asset Management Inc.
10:30

Corporate Presentation

10:30-10:40 am 10 Min WORKSHOP 1

Corporate Presentation

10:30-10:40 am 10 Min WORKSHOP 2
10:40

Corporate Presentation

10:40-10:50 am 10 Min WORKSHOP 1

Corporate Presentation

10:40-10:50 am 10 Min WORKSHOP 2
10:50

Corporate Presentation

10:50-11:00 am 10 Min WORKSHOP 1

Corporate Presentation

10:50-11:00 am 10 Min WORKSHOP 2
11:00

EXHIBIT HALL BREAK

11:00-12:00 pm 60 Min
12:00

Changing The Game - Agriculture

12:00-12:30 pm 30 Min SPEAKER HALL
12:30

On the Road to Hyperinflation - Updated May 2012

12:30-1:00 pm 30 Min SPEAKER HALL
The Melman Report
1:00

Corporate Farming and Aboriginal Communities

1:00-1:30 pm 30 Min SPEAKER HALL
1:30

EXHIBIT HALL BREAK

1:30-2:00 pm 30 Min
2:00

Big Picture Investing - Top Picks

2:00-2:30 pm 30 Min WORKSHOP 1
Big Picture Speculator

Discovery Investing in the Age of Austerity

2:00-2:30 pm 30 Min WORKSHOP 2
Discovery Investing
2:30

The Place of Nuclear Power in the Mix of Supply Options for the Future

2:30-3:00 pm 30 Min WORKSHOP 1
Drolet and Associates Energy Services, Inc.
3:00

EXHIBIT HALL BREAK

3:00-3:30 pm 30 Min
3:30

Where You'll Make -- And Lose -- Money in 2012 in Energy Stocks

3:30-4:00 pm 30 Min SPEAKER HALL
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
4:00

EXHIBIT HALL CLOSE

4:00-4:00 pm

2012... A Repeat of 2011?

4:00-4:30 pm 30 Min SPEAKER HALL
4:30

PANEL: Saskatchewan in the World Picture | Moderated By: Michael Levy

4:30-5:00 pm 30 Min SPEAKER HALL
Editor & Publisher, The Oil & Gas Investments Bulletin
Drolet and Associates Energy Services, Inc.
Discovery Investing
Big Picture Speculator
5:00

DAY CLOSE

5:00-5:00 pm