November 14-15, 2016
The Park Central Hotel
50 Third Street
San Francisco, CA, 94103
United States
#SilverGoldSummit

Sunday, November 13, 2016

6:00

Silver Welcome Reception

6:00-9:00 pm 180 Min
9:00

Open Discussion with Jeffrey M. Christian, CPM Group

9:00-11:00 pm 120 Min

Monday, November 14, 2016

7:00

REGISTRATION OPENS

7:00 am
7:30

Breakfast with Marin

7:30-8:30 am 60 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
8:30

SPEAKER HALL OPENS

8:30 am

Debate: Stream or Produce

8:30-9:00 am 30 Min Speaker Hall
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
President & CEO, Sandstorm Gold Ltd.
9:00

Mistakes I've Made

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
The Morgan Report | Silver-Investor.com
Casey Research LLC
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
Former Editor and Publisher, Gold Mining Stock Report
Chairman, EverBank Global Markets
9:30

Concise, Comprehensive & Compelling Stories Moderated by Frank Holmes

9:30-10:15 am 45 Min Speaker Hall
10:00

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
11:00

Hall of Fame Inductee Awards

11:00-11:05 am 5 Min Speaker Hall
11:05

How to Make a Killing

11:05-12:00 pm 55 Min Speaker Hall
The Dines Letter
12:00

LUNCH BREAK

12:00-1:00 pm 60 Min
1:00

Three Revealing Questions to Ask Any Junior

1:00-1:20 pm 20 Min Resource Hall
Oustider Club

Gold and Silver Investment Markets in North America, Europe, India, China, and Islamic Markets

1:00-1:20 pm 20 Min Silver Hall
Managing Director, CPM Group
1:20

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Silver Hall
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:30-1:45 pm 15 Min Silver Hall
1:40

Corporate Presentation

1:40-1:50 pm 10 Min Resource Hall
1:45

Corporate Presentation

1:45-2:00 pm 15 Min Silver Hall
1:50

Corporate Presentation

1:50-2:00 pm 10 Min Resource Hall
2:00

The Attack of the Quants

2:00-2:20 pm 20 Min Resource Hall
US Global Investors

Sky-High Silver & Gold Prices Coming, Preparing for 2017

2:00-2:20 pm 20 Min Silver Hall
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
2:20

Corporate Presentation

2:20-2:30 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

2:20-2:30 pm 10 Min Silver Hall
2:30

Corporate Presentation

2:30-2:40 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

2:30-2:45 pm 15 Min Silver Hall
2:40

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Resource Hall
2:45

Corporate Presentation

2:45-3:00 pm 15 Min Silver Hall
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Resource Hall
3:00

Corporate Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

3:00-3:15 pm 15 Min Silver Hall
3:15

Corporate Presentation

3:15-3:35 pm 20 Min Silver Hall
4:00

My Generation Panel

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
Chairman and Director, Auryn Resources Inc.
President & CEO, Director (Co-founder), Gold Standard Ventures Corp.
CEO, JDL Gold Corp.
4:30

Gold Forecast

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
US Global Investors
Founder and Owner, GoldSilver.com
Miles Franklin
5:00

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm

"Best Of" Roundup

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall

Tuesday, November 15, 2016

7:00

REGISTRATION OPENS

7:00 am
7:30

Breakfast with Marin

7:30-8:30 am 60 Min Speaker Hall
Founder, Katusa Research
8:30

SPEAKER HALL OPENS

8:30 am

Katusa Krossfire: Rob McEwen

8:30-8:50 am 20 Min Speaker Hall
Chairman and Chief Owner, McEwen Mining Inc.
8:50

Dines/Casey will debate about a secret topic

8:50-9:30 am 40 Min Speaker Hall
The Dines Letter
Casey Research LLC
9:30

Silver - The Big Picture

9:30-10:00 am 30 Min Speaker Hall
Senior Vice President & CFO, Coeur Mining Inc.
VP of Exlporation, Golden Arrow Resources Inc.
VP Corporate Development, Silvercorp
10:00

EXHIBIT HALL OPEN

10:00 am
11:00

Keynote Presentation

11:00-12:00 pm 60 Min Speaker Hall
Founder and Owner, GoldSilver.com
12:00

LUNCH BREAK

12:00-1:00 pm 60 Min
1:00

Where Do we Go from Here, Precious metals markets and Beyond

1:00-1:20 pm 20 Min Resource Hall
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.

The Final Phase of the Precious Metals Bull Market

1:00-1:20 pm 20 Min Silver Hall
The Morgan Report | Silver-Investor.com
1:20

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:20-1:30 pm 10 Min Silver Hall
1:30

Corporate Presentation

1:30-1:40 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

1:30-1:45 pm 15 Min Silver Hall
1:40

Corporate Presentation

1:40-1:50 pm 10 Min Resource Hall
1:45

Corporate Presentation

1:45-2:00 pm 15 Min Silver Hall
1:50

Corporate Presentation

1:50-2:00 pm 10 Min Resource Hall
2:00

Keynote Presentation

2:00-2:20 pm 20 Min Resource Hall
Founder & CEO, Curzio Research

Subscriber Session

2:00-2:20 pm 20 Min Silver Hall
Founder and Owner, GoldSilver.com
2:20

Corporate Presentation

2:20-2:30 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

2:20-2:30 pm 10 Min Silver Hall
2:30

Corporate Presentation

2:30-2:40 pm 10 Min Resource Hall

Corporate Presentation

2:30-2:45 pm 15 Min Silver Hall
2:40

Corporate Presentation

2:40-2:50 pm 10 Min Resource Hall
2:45

Corporate Presentation

2:45-3:00 pm 15 Min Silver Hall
2:50

Corporate Presentation

2:50-3:00 pm 10 Min Resource Hall
3:00

Corporate Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Resource Hall
4:00

Energy Panel

4:00-4:30 pm 30 Min Speaker Hall
President & CEO, Uranium Energy Corp. & GoldMining Inc.
President, CEO and Chairman, Blackbird Energy Inc.
CFO, Africa Oil Corp.
4:30

US Dollar Gold & Politics

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
Director, President and CEO, Sprott US Holdings, Inc.
Casey Research LLC
Founder & CEO, Curzio Research
The Dines Letter
5:00

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm

"Best Of" Roundup

5:00-5:30 pm 30 Min Speaker Hall