January 16, 2014
7:00 am - 6:00 pm
Metro Toronto Convention Centre
255 Front Street West
Toronto, ON, M5V 2W6
Canada
#Cantech14

Thursday, January 16, 2014

8:00

REGISTRATION OPEN

8:00-8:00 am
8:40

SPEAKER HALL OPEN

8:40-8:40 am

Good Morning Opening Remarks by Nick Waddell, Founder - Cantech Letter and Jay Martin, President - Cambridge House International

8:40-8:40 am
8:50

Welcome Address Opening Remarks

8:50-9:00 am 10 Min Speaker Hall
Senior Vice President, Toronto Stock Exchange
9:00

Mark Pavan & Art Mesher: In Conversation "The Past, Present, and Future of Canadian Tech"

9:00-9:25 am 25 Min Speaker Hall
Clarus Securities Inc.
9:25

FEATURE PRESENTATION

9:25-9:40 am 15 Min Speaker Hall
9:40

FEATURE PRESENTATION

9:40-9:55 am 15 Min Speaker Hall
9:55

FEATURE PRESENTATION

9:55-10:10 am 15 Min Speaker Hall
10:10

TOP TECH STOCKS

10:10-10:15 am 5 Min Speaker Hall
President, RES Group Inc. & Analyst, Stableview Asset Management
10:15

EXHIBIT HALL OPEN

10:15-11:00 am 45 Min
11:00

Technology's Next Great Leap Forward

11:00-11:20 am 20 Min Speaker Hall
Casey Research
11:25

FEATURE PRESENTATION

11:25-11:40 am 15 Min Speaker Hall
11:40

FEATURE PRESENTATION

11:40-11:55 am 15 Min Speaker Hall
11:55

FEATURE PRESENTATION

11:55-12:10 pm 15 Min Speaker Hall
12:10

TOP TECH STOCKS

12:10-12:15 pm 5 Min Speaker Hall
Difference Capital Inc.
Difference Capital Inc.
12:15

LUNCH

12:15-12:55 pm 40 Min
12:55

PANEL: Do the Public Markets Still Matter to Canadian Tech? Moderator: Mark McQueen

12:55-1:30 pm 35 Min Speaker Hall
Senior Vice President, Toronto Stock Exchange
LX Ventures
Chief Executive Officer, OMERS Ventures
Wellington Financial LP
1:30

FEATURE PRESENTATION

1:30-1:45 pm 15 Min Speaker Hall
1:45

FEATURE PRESENTATION

1:45-2:00 pm 15 Min Speaker Hall
2:00

FEATURE PRESENTATION

2:00-2:15 pm 15 Min Speaker Hall
2:15

How Passion, Motivation and a Great Team Leads to Successful Businesses

2:15-2:35 pm 20 Min Speaker Hall
Wesley Clover International
2:35

TOP TECH STOCKS

2:35-2:45 pm 10 Min Speaker Hall
Paradigm Capital, Inc.
2:45

EXHIBIT HALL OPEN

2:45-3:45 pm 60 Min
3:50

Why Tech is Back and What We Are Doing About It

3:50-4:10 pm 20 Min Speaker Hall
Chairman and Co-founder, Difference Capital Inc.
Difference Capital Inc.
4:10

FEATURE PRESENTATION

4:10-4:25 pm 15 Min Speaker Hall
4:25

FEATURE PRESENTATION

4:25-4:40 pm 15 Min Speaker Hall
4:40

FEATURE PRESENTATION

4:40-5:00 pm 20 Min Speaker Hall
5:00

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00-5:00 pm

The Sky is Not the Limit

5:00-5:45 pm 45 Min Speaker Hall
Former Commander of Intl Space Station
5:45

CHRIS HADFIELD BOOK SIGNING

5:45-6:30 pm 45 Min
6:00

Cantech Awards Dinner

6:00-6:00 pm