October 24-25, 2013
8:30 am - 6:00 pm
The Davenport Hotel
10 South Post Street
Spokane, WA, 99201
United States
#CambridgeConference

Wednesday, October 23, 2013

6:00

Day trip to Idaho Silver Belt (See Mine Tours webpage)

6:00-3:00 pm 540 Min
6:00

The Silver Circle Movie Screening and Complimentary Refreshments (Marie Antoinette Ballroom)

6:00-8:00 pm 120 Min

Thursday, October 24, 2013

5:30

REGISTRATION OPENS

5:30-6:00 am 30 Min
6:00

BREAKFAST SPONSORED BY Goldrich Mining Company

6:00-7:00 am 60 Min
6:30

EYE OPENER PRESENTATION & COFFEE SPONSORED BY Southern Silver Exploration Corp.

6:30-7:00 am 30 Min

CORPORATE PRESENTATION

6:30-7:00 am 30 Min Speaker Hall
7:00

Crisis Time for Precious Metals and Mining Shares

7:00-7:30 am 30 Min Speaker Hall
The Melman Report
7:30

PANEL: Exploring for Silver MODERATOR: Scott Gibson

7:30-8:00 am 30 Min Speaker Hall
Editor, Resource Opportunities
Kaiser Research
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
Senior Equity & Economic Analyst, The Morgan Report
8:00

CORPORATE PRESENTATION

8:00-8:20 am 20 Min Speaker Hall
8:20

CORPORATE PRESENTATION

8:20-8:40 am 20 Min Speaker Hall
8:40

CORPORATE PRESENTATION

8:40-9:00 am 20 Min Speaker Hall
9:00

EXHIBIT HALL OPEN | COFFEE BREAK SPONSORED BY CoinsPlus

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

The Outlook for Silver and The Economy

10:00-10:30 am 30 Min Speaker Hall
Managing Director, CPM Group
10:30

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:50 am 20 Min Speaker Hall
11:00

LUNCH SPONSORED BY Alexco Resources Inc.

11:00-12:00 pm 60 Min
12:00

Facts Behind Silver Conspiracies

12:00-12:30 pm 30 Min Speaker Hall
Road To Roota
12:30

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:50 pm 20 Min Speaker Hall
12:50

CORPORATE PRESENTATION

12:50-1:10 pm 20 Min Speaker Hall
1:10

CORPORATE PRESENTATION

1:10-1:30 pm 20 Min Speaker Hall
1:30

COFFEE & DESSERT SPONSORED BY Tahoe Resources Inc. (Lincoln Room)

1:30-2:30 pm 60 Min

The Birth of a New Silver Star

1:30-2:00 pm 30 Min Speaker Hall
Discovery Investing
2:00

EXHIBIT HALL OPEN | COFFEE BREAK SPONSORED BY CoinsPlus

2:00-3:00 pm 60 Min
3:00

From My Perspective & The Road to Recovery for Investors of Junior Mining Shares

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall
Mining Speculator
3:30

CORPORATE PRESENTATION

3:30-3:50 pm 20 Min Speaker Hall
3:50

CORPORATE PRESENTATION

3:50-4:10 pm 20 Min Speaker Hall
4:00

EXHIBIT HALL CLOSE

4:00-4:00 pm
4:10

CORPORATE PRESENTATION

4:10-4:30 pm 20 Min Speaker Hall
4:30

PANEL: An Economic Snowflake with a Silver Lining MODERATOR: David Morgan

4:30-5:00 pm 30 Min Speaker Hall
The Dollar Vigilante
Road To Roota
5:00

SILVER BARON'S RECEPTION & SILENT AUCTION

5:00-8:00 pm 180 Min

SPEAKER HALL CLOSE

5:00-5:00 pm
7:00

An Open Discussion with Jeff Christian: Gold, Silver, The Economy, Politics (Coffee & Dessert Available)

7:00-9:00 pm 120 Min Flower Field Room
Managing Director, CPM Group

Friday, October 25, 2013

5:30

REGISTRATION OPENS

5:30-6:00 am 30 Min
6:00

BREAKFAST SPONSORED BY Endeavour Silver Corp.

6:00-7:00 am 60 Min
6:30

EYE OPENER PRESENTATION BY GEOFF BURNS & COFFEE SPONSORED BY Pan American Silver Corp.

6:30-7:00 am 30 Min

CORPORATE PRESENTATION

6:30-7:00 am 30 Min Speaker Hall
7:00

Silver, GATA, Manipulation and Where The Price Is Going

7:00-7:30 am 30 Min Speaker Hall
7:30

Bullion vs. Silver in the Ground: Assessing the Risks and Rewards

7:30-8:00 am 30 Min Speaker Hall
Editor, Resource Opportunities
8:00

CORPORATE PRESENTATION

8:00-8:20 am 20 Min Speaker Hall
8:20

CORPORATE PRESENTATION

8:20-8:40 am 20 Min Speaker Hall
8:40

CORPORATE PRESENTATION

8:40-9:00 am 20 Min Speaker Hall
9:00

EXHIBIT HALL OPEN & COFFEE BREAK

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

Questioning Silver?

10:00-10:30 am 30 Min Speaker Hall
The Morgan Report | Silver-Investor.com
10:30

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:50 am 20 Min Speaker Hall
11:00

LUNCH SPONSORED BY Brixton Metals Corp.

11:00-12:00 pm 60 Min
11:30

Consumer Protection Tips When Buying And Selling Physical Silver (Bring Your Own Lunch)

11:30-12:00 pm 30 Min Speaker Hall
Liberty Coin Service
12:00

The End Of The Monetary System As We Know It

12:00-12:30 pm 30 Min Speaker Hall
The Dollar Vigilante
12:30

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:50 pm 20 Min Speaker Hall
12:50

CORPORATE PRESENTATION

12:50-1:10 pm 20 Min Speaker Hall
1:10

CORPORATE PRESENTATION

1:10-1:30 pm 20 Min Speaker Hall
1:30

Bear Market Navigation with Silver Juniors

1:30-2:00 pm 30 Min Speaker Hall
Kaiser Research
2:00

EXHIBIT HALL OPEN & COFFEE BREAK

2:00-3:00 pm 60 Min
3:00

Is this Silver Bull Market Over? Opportunities in a Depressed Market?

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
3:30

CORPORATE PRESENTATION

3:30-3:50 pm 20 Min Speaker Hall
3:50

Silver Lining: We Review Our Top Scoring Companies at the Silver Summit

3:50-4:15 pm 25 Min Speaker Hall
4:00

EXHIBIT HALL CLOSE

4:00-4:00 pm
4:15

PANEL: Newsletter Legends | MODERATOR: Joe Martin

4:15-4:45 pm 30 Min Speaker Hall
Discovery Investing
The Morgan Report | Silver-Investor.com
Kaiser Research
Editor, Resource Opportunities
4:45

SPEAKER HALL CLOSE

4:45-4:45 pm