October 25-26, 2012
8:00 am - 6:00 pm
The Davenport Hotel
10 South Post Street
Spokane, WA, 99201
United States
#SilverSummit

Thursday, October 25, 2012

5:30

REGISTRATION OPENS

5:30-6:00 am 30 Min
6:00

BREAKFAST SPONSORED BY OREX MINERALS INC.

6:00-6:55 am 55 Min
7:00

KEYNOTE: Cognitive Dissonance in Silver And Politics

7:00-7:30 am 30 Min SPEAKING HALL
Managing Director, CPM Group
7:30

KEYNOTE: Positioning for Profits & Avoiding Risk

7:30-8:00 am 30 Min SPEAKING HALL
Trader Tracks
8:00

CORPORATE PRESENTATION

8:00-8:20 am 20 Min SPEAKING HALL
8:20

CORPORATE PRESENTATION

8:20-8:40 am 20 Min SPEAKING HALL
8:40

CORPORATE PRESENTATION

8:40-9:00 am 20 Min SPEAKING HALL
9:00

EXHIBIT HALL BREAK | COFFEE SPONSORED BY COINSPlus

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

KEYNOTE: Silver, Money & Silver Stocks

10:00-10:30 am 30 Min SPEAKING HALL
President & CEO, GoldSeek.com | SilverSeek.com
10:30

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:50 am 20 Min SPEAKING HALL
11:00

LUNCH SPONSORED BY ALEXCO RESOURCES CORP.

11:00-12:00 pm 60 Min
12:00

KEYNOTE: Mechanics of Silver Price Manipulation & Silver Conspiracies

12:00-12:30 pm 30 Min SPEAKING HALL
Road To Roota
12:30

KEYNOTE: QE3: the Biggest Gamble of our Time (Inflation, Inflationary Expectations and Silver)

12:30-1:00 pm 30 Min SPEAKING HALL
Discovery Investing
1:00

WORKSHOP

1:00-2:00 pm 60 Min LINCOLN ROOM

CORPORATE PRESENTATION

1:00-1:20 pm 20 Min SPEAKING HALL
1:20

CORPORATE PRESENTATION

1:20-1:40 pm 20 Min SPEAKING HALL
1:40

CORPORATE PRESENTATION

1:40-2:00 pm 20 Min SPEAKING HALL
2:00

EXHIBIT HALL BREAK | COFFEE SPONSORED BY COINSPlus

2:00-3:00 pm 60 Min
3:00

KEYNOTE

3:00-3:30 pm 30 Min SPEAKING HALL
Senior Precious Metals Analyst, GoldSilver.com
3:30

CORPORATE PRESENTATION

3:30-3:50 pm 20 Min SPEAKING HALL
3:50

CORPORATE PRESENTATION

3:50-4:10 pm 20 Min SPEAKING HALL
4:10

CORPORATE PRESENTATION

4:10-4:30 pm 20 Min SPEAKING HALL
4:30

PANEL | Moderated By: Al Korelin

4:30-5:00 pm 30 Min SPEAKING HALL
Kaiser Research
The Melman Report
Road To Roota
Trader Tracks
5:00

SILVER BARON'S BANQUET & SILENT AUCTION (LOCATION: ISABELLA BALLROOM)

5:00-8:00 pm 180 Min
5:10

KEYNOTE

5:10-6:40 pm 90 Min ISABELLA BALLROOM
Sprott Asset Management
7:00

Dessert & Discussion: Challenge Your Assumptions: Open Questions with Jeffrey Christian

7:00-8:00 pm 60 Min FLOWER FIELD ROOM
Managing Director, CPM Group
8:00

END OF DAY

8:00-8:00 pm

Friday, October 26, 2012

5:30

REGISTRATION OPENS

5:30-6:00 am 30 Min
6:00

BREAKFAST SPONSORED BY ENDEAVOUR SILVER CORP.

6:00-6:30 am 30 Min
6:30

EYE OPENER COFFEE RECEPTION SPONSORED BY PAN AMERICAN SILVER CORP.

6:30-7:00 am 30 Min
7:00

KEYNOTE

7:00-7:30 am 30 Min SPEAKING HALL
Mining Speculator
7:30

KEYNOTE: Silver versus the State: Protecting Yourself From Currency and Government Collapse

7:30-8:00 am 30 Min SPEAKING HALL
The Dollar Vigilante
8:00

CORPORATE PRESENTATION

8:00-8:20 am 20 Min SPEAKING HALL
8:20

PANEL | Open Currency Silver Discussion

8:20-8:50 am 30 Min FLOWER FIELD ROOM
Senior Equity & Economic Analyst, The Morgan Report
Sons of Liberty Academy
Mulligan Mint Inc
The Morgan Report | Silver-Investor.com

CORPORATE PRESENTATION

8:20-8:40 am 20 Min SPEAKING HALL
8:40

CORPORATE PRESENTATION

8:40-9:00 am 20 Min SPEAKING HALL
9:00

EXHIBIT HALL BREAK | COFFEE SPONSORED BY COINSPlus

9:00-10:00 am 60 Min
10:00

KEYNOTE: A Brief History of Paper Money

10:00-10:30 am 30 Min SPEAKING HALL
The Morgan Report | Silver-Investor.com
10:30

CORPORATE PRESENTATION

10:30-10:50 am 20 Min SPEAKING HALL
11:00

LUNCH SPONSORED BY KIMBER RESOURCES INC.

11:00-12:00 pm 60 Min
11:30

KEYNOTE (Bring Your Own Lunch)

11:30-12:00 pm 30 Min SPEAKING HALL
Liberty Coin Service
12:00

KEYNOTE: Silver (and Gold) Price Forecast: Late 2012 through mid-2013

12:00-12:30 pm 30 Min SPEAKING HALL
The Melman Report
12:30

CORPORATE PRESENTATION

12:30-12:50 pm 20 Min SPEAKING HALL
12:50

CORPORATE PRESENTATION

12:50-1:10 pm 20 Min SPEAKING HALL
1:10

CORPORATE PRESENTATION

1:10-1:30 pm 20 Min SPEAKING HALL
1:30

CORPORATE PRESENTATION

1:30-1:50 pm 20 Min SPEAKING HALL
2:00

EXHIBIT HALL BREAK | COFFEE SPONSORED BY COINSPlus

2:00-3:00 pm 60 Min
3:00

CORPORATE PRESENTATION

3:00-3:20 pm 20 Min SPEAKING HALL
3:20

CORPORATE PRESENTATION

3:20-3:40 pm 20 Min SPEAKING HALL
3:40

CORPORATE PRESENTATION

3:40-4:00 pm 20 Min SPEAKING HALL
4:00

CORPORATE PRESENTATION

4:00-4:20 pm 20 Min SPEAKING HALL
4:20

KEYNOTE: The Self-Sufficiency Rush and its Implications for the Resource Sector

4:20-4:50 pm 30 Min SPEAKING HALL
Kaiser Research
4:50

PANEL | Moderate By: Al Korelin

4:50-5:20 pm 30 Min SPEAKING HALL
Hera Research, LLC
IMDEX/Cascabel
The Morgan Report | Silver-Investor.com
5:30

DAY CLOSE

5:30-8:00 pm 150 Min