Wednesday, September 19

8:00 am

REGISTRATION OPENS

8:00 am
8:50 am

Welcome Address

8:50-9:00 am 10 Min Speaker Hall
President & CEO, Cambridge House International Inc.
9:00 am

How Blockchain will Transform Money, Finance, Business and the World

9:00-9:30 am 30 Min Speaker Hall
In this talk, Alex Tapscott, #1 Globe and Mail best-selling author of Blockchain Revolution, and Canada's leading authority on blockchain and cryptocurrencies, will discuss how blockchain will transform money, finance, business and the world and how Bitcoin and cryptocurrencies are just the beginning!
Co-founder, BLKCH Research Institute
9:30 am

Minerside Chat: Securities on the Blockchain

9:30-9:50 am 20 Min Speaker Hall
CEO, Equibit Group
Equibit Group
9:50 am

The Perfect Use of Blockchain

9:50-10:05 am 15 Min Speaker Hall
CEO, DMG
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
Exhibit Hall hours are 10:00 am - 5:00 pm
10:05 am

Fireside Chat: Tokenized Securities - The Future of Finance

10:05-10:35 am 30 Min Speaker Hall
Chief Executive Officer, CSE - Canadian Securities Exchange
Northstar Venture Technologies Inc.
10:35 am

The Future of the Music Industry Panel

10:35-11:05 am 30 Min Speaker Hall
This panel will be focussed on how the music industry is using blockchain technology to make it better. Speakers include Grammy award winning recording artist RAC, an early adopter of the "YouTube Record Label" model under the 9.5 million subscriber music curator MrSuicideSheep to develop Seeking Blue Records and Co-founder of Ujo Music which is creating a fair music ecossytem with ConsenSys.
Jay Martin (Moderator)
President & CEO, Cambridge House International Inc.
Senior Strategy & Product, ConsenSys & Ujo Music
Label Manager, Seeking Blue Records Inc.
11:05 am

SESSION BREAK

11:05-11:30 am 25 Min
Break in speaking sessions - Exhibition Hall remains open
11:40 am

5 unknown Stocks: Big Gains from Behind the Scenes

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 1
From KeyStone's exhaustive fundamentals research we present 5 growth stocks powering some of today's hottest investment themes including Cybersecurity, The Internet-of-Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning, and we discuss the findings from our recently released Special Report on the Canadian Cannabis Market in Canada which provided analysis and summary report on all 100+ Canadian-listed Cannabis Stocks. Last year, one of the five stocks we recommended, XPEL Technologies (DAP.U:TSX-V) is the single best performing stock on the TSX-Venture in 2018 - up over 390%. Do not miss our 5-recommendations this year! Cybersecurity | The Internet-of-Things (IoT) | Artificial Intelligence (AI) | Cannabis | Undervalued Growth Stocks
CFA, KeyStone Financial
Founder, KeyStone Financial

Fireside Chat with Jonathan Nelson - HACK Fund, Hackers / Founders

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 2
How to Fix Tech Investment
Managing Director HACK Fund, CEO Hackers / Founders, HACK Fund, Hackers / Founders
12:00 pm

Feature Presentation: Victory Square Technologies

12:00-12:20 pm 20 Min Workshop 1

Feature Presentation: Huobi Canada

12:00-12:10 pm 10 Min Workshop 2
12:10 pm

Feature Presentation: Promethieus Cryptocurrency Corp.

12:10-12:20 pm 10 Min Workshop 2
12:20 pm

Feature Presentation: Hydrogen In Motion Inc.

12:20-12:30 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: VersaBank

12:20-12:30 pm 10 Min Workshop 2
12:30 pm

Feature Presentation: American Manganese Inc.

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Datametrex AI Ltd.

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 2
12:40 pm

Feature Presentation: Glance Technologies Inc.

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: INDROCORP

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 2
12:50 pm

Feature Presentation: Goldmoney Inc.

12:50-1:00 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Vested.Ca Crowdfunding Portal

12:50-1:00 pm 10 Min Workshop 2
1:00 pm

Feature Presentation: Emerald Health Therapeutics Inc.

1:00-1:10 pm 10 Min Workshop 1

Telemedicine & Digital Health

1:00-1:20 pm 20 Min Workshop 2
Social Entrepreneur & Healthcare Futurist, NuVision Health Pharmacy
1:10 pm

Feature Presentation: YDreams Global Interactive Technologies Inc.

1:10-1:20 pm 10 Min Workshop 1
1:30 pm

SESSION BREAK

1:30-2:00 pm 30 Min
2:00 pm

Fireside Chat with Hamilton Morris Star of VICELAND’s “Hamilton’s Pharmacopeia”

2:00-2:30 pm 30 Min
The Science of Psychedelics
Science Editor, Writer and Executive Producer of Hamilton's Pharmacopeia, VICELAND
2:30 pm

Fireside Chat with Cambridge Analytica Whistleblower Christopher Wylie

2:30-3:00 pm 30 Min Speaker Hall
In 2018, Christopher worked with The Guardian and New York Times as a whistleblower to expose how social media data was being exploited and turned against ordinary citizens. As the former Director of Research for Cambridge Analytica and SCL Group he will discuss witnessing firsthand how culture, information and algorithms were being weaponized by militaries, governments and companies to undermine elections around the world.
Blake Corbet (Moderator)
Managing Director, Head of Technology & Diversified Investment Banking, PI Financial Corp.
Social Researcher & Data Scientist
3:00 pm

Risetech Panel - A New Approach to Capital Markets

3:00-3:30 pm 30 Min Speaker Hall
Hayley Woodin (Moderator)
Multimedia Reporter, Business in Vancouver
Co-founder, Risetech Capital
Difference Capital Inc.
Information Technology Lawyer, Fasken Martineau
Co-founder, Riestech Capital
3:30 pm

Off The Radar Pitch Competition: The Best Deals We've Found this Year Compete for Investors Attention

3:30-4:30 pm 60 Min Speaker Hall
Founder & CEO, HopKidz Technologies Inc
CEO, Diabits
CEO/President, MyEsports Ventures Ltd and The Gaming Stadium
CEO, Livecare
CEO, Careteam
4:00 pm

Cocktail Reception on the Show Floor

4:00-5:00 pm 60 Min
Held on the exhibition floor

Thursday, September 20

8:00 am

Registration Opens

8:00 am
9:00 am

Opening Remarks with Jessica Brown from Daily Hive and Robert Laurie

9:00-9:20 am 20 Min Speaker Hall
US Global Investors
9:20 am

Cannabis Industry Leaders

9:20-9:50 am 30 Min Speaker Hall
9:50 am

E-Gaming: Where is it headed and where is the money?

9:50-10:20 am 30 Min Speaker Hall
Chris Parry (Moderator)
Founder, Equity Guru
CEO, Y Dreams Global
CEO, AMPD Gaming Technology
Director, Axion Games
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
Exhibit Hall hours are 10:00 am - 5:00 pm
10:20 am

E-Gaming: Perspectives and Investment Opportunities

10:20-10:50 am 30 Min Speaker Hall
Genevieve Roch-Decter (Moderator)
Founder, CEO and CFA , Grit Capital
CEO/President, MyEsports Ventures Ltd and The Gaming Stadium
FansUnite
GoLeague
Head of IR & Marketing, Enthusiast Gaming
10:50 am

Fireside Chat with Tom Emrich: The Future of Augmented Reality

10:50-11:10 am 20 Min Speaker Hall
Founding Partner, Super Ventures
11:30 am

Blockchain and the Capital Markets - What’s Next?

11:30-12:00 pm 30 Min Workshop 1
James Black (Moderator)
VP, Listings Development , Canadian Securities Exchange
Northstar Venture Technologies Inc.
CTO, Trackloop Analytics Corp
Blockchain Intelligence Group
11:40 am

Quantum Computing: Why? When? How?

11:40-12:00 pm 20 Min Workshop 2
CFO, D-Wave Systems Inc.
12:00 pm

Feature Presentation: Electra Meccanica Vehicles Corp.

12:00-12:10 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Quantum Red Technologies

12:00-12:10 pm 10 Min Workshop 2
12:10 pm

Feature Presentation: Cannvas MedTech Inc.

12:10-12:20 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Inolife Sciences

12:10-12:20 pm 10 Min Workshop 2
12:20 pm

Feature Presentation: Quadron Cannatech Corp.

12:20-12:30 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Bee Vectoring Technology Inc.

12:20-12:30 pm 10 Min Workshop 2
12:30 pm

Feature Presentation: The Green Organic Dutchman Holdings Ltd.

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: AMPD Game Technologies Ltd.

12:30-12:40 pm 10 Min Workshop 2
12:40 pm

Feature Presentation: Halo Labs

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 1

Feature Presentation: Trackloop Analytics Corp.

12:40-12:50 pm 10 Min Workshop 2
12:50 pm

Feature Presentation: ProMIS Neurosciences Inc.

12:50-1:00 pm 10 Min Workshop 1

The Future is here with Hydrogen powered Autonomous Underwater Vehicles(AUV)

12:50-1:10 pm 20 Min Workshop 2
Control Systems Manager, Cellula Robotics
CEO, Hydrogen In Motion Inc.
1:00 pm

Feature Presentation: Province Brands

1:00-1:10 pm 10 Min Workshop 1
1:30 pm

SESSION BREAK

1:30-2:00 pm 30 Min
Break in speaking sessions - Exhibition Hall remains open
2:00 pm

Energy Storage & Technology

2:00-2:30 pm 30 Min Speaker Hall
Jay Martin (Moderator)
President & CEO, Cambridge House International Inc.
CEO, American Manganese Inc.
President & CEO, Global Energy Metals Corporation
CEO, Lomiko Metals Inc.
2:30 pm

The Gauntlet Hosted by Chris Parry

2:30-3:30 pm 60 Min Speaker Hall
Gauntlet (n.) Def: a form of punishment in which a person is forced to run between two lines of men facing each other and armed with clubs or whips to beat the victim. 6 Venture Companies are Grilled Live on Stage
3:30 pm

Cocktail Reception on the Show Floor

3:30-5:00 pm 90 Min
Held on the exhibition floor
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm
Exhibit Hall hours are 10:00 am - 5:00 pm