Wednesday, September 20

8:00 am

REGISTRATION OPENS

8:00 am
9:00 am

Energy in the 21st Century

9:00-9:20 am 20 Min Speaker Hall
Author, My Electrician Drives a Porsche? & Exec. Chairman CopperBank
President & CEO, Global Energy Metals Corporation
9:20 am

KeyStone Financial - 5 Unknown Stocks to Play New Tech to Big Gains from Behind the Scenes

9:20-9:40 am 20 Min Speaker Hall
CFA, KeyStone Financial
Founder, KeyStone Financial
9:40 am

Helios Wire: Satellite powered Internet of Things

9:40-10:00 am 20 Min Speaker Hall
CEO and Co-Founder, Helios Wire IoT
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00-10:00 am

The Future of Health

10:00-10:30 am 30 Min Speaker Hall
Dean Sutton (Moderator)
Northstar Venture Technologies Inc.
Chief Innovation , TELUS Health
Co-founder & President, Personalized Biomarkers Inc. & BC Diabetes
CEO, BioMark Diagnostics
CEO, Augerex
10:30 am

Security & Artificial Intelligence

10:30-11:00 am 30 Min Speaker Hall
Director, National Security and Law Enforcement Liaison,, BlackBerry
CEO, Patriot One Technologies Inc.
11:00 am

Investor Presentation

11:00-11:10 am 10 Min Workshop
11:10 am

Investor Presentation

11:10-11:20 am 10 Min Workshop
11:20 am

Investor Presentation

11:20-11:30 am 10 Min Workshop
11:30 am

Investor Presentation

11:30-11:40 am 10 Min Workshop
11:40 am

Investor Presentation

11:40-11:50 am 10 Min Speaker Hall
11:50 am

Investor Presentation

11:50-12:00 pm 10 Min Speaker Hall
12:45 pm

Welcome Back

12:45-12:50 pm 5 Min Speaker Hall
12:50 pm

Blockchain Revolution: How to Invest in the 2nd Era of the Internet

12:50-1:30 pm 40 Min Speaker Hall
Co-founder, BLKCH Research Institute
1:30 pm

Investment Opportunities in Blockchain Technology

1:30-2:00 pm 30 Min Speaker Hall
Blake Corbet (Moderator)
Managing Director, Head of Technology & Diversified Investment Banking, PI Financial Corp.
Founder of BTL Group, BTL Group
CEO, Hive Blockchain Technologies Ltd
Founder & General Partner, First Block Capital
Co-founder, BLKCH Research Institute
2:00 pm

Virtual Reality in Vancouver

2:00-2:30 pm 30 Min Speaker Hall
Dan Burgar (Moderator)
President, Director of Business Development at Archiact, VR/AR Association & Archiact
Executive Director, Film and Media Centre, Vancouver Economic Commission
Executive Producer, Archiact
Co-Founder & VP Sales, LlamaZOO
CEO, Finger Food Studios
2:30 pm

Equity Guru's Favourite Virtual Reality Companies

2:30-3:00 pm 30 Min Speaker Hall
Chris Parry (Moderator)
Founder, Equity Guru
CEO, AMPD Gaming Technology
Founder, Invrs3d Cinema Reality
Co-founder, uForis VR
3:00 pm

Investor Presentation

3:00-3:10 pm 10 Min Workshop
3:10 pm

Investor Presentation

3:10-3:20 pm 10 Min Workshop
3:20 pm

Investor Presentation

3:20-3:30 pm 10 Min Workshop
3:30 pm

Investor Presentation

3:30-3:40 pm 10 Min Workshop
3:40 pm

Investor Presentation

3:40-3:50 pm 10 Min Speaker Hall
3:50 pm

Investor Presentation

3:50-4:00 pm 10 Min Speaker Hall
4:30 pm

Fireside Chat With Hamed Shahbazi

4:30-4:50 pm 20 Min Speaker Hall
Chairman & CEO, Wellness Lifestyles Inc.
4:50 pm

Technology & Finance

4:50-5:20 pm 30 Min Speaker Hall
James Black (Moderator)
VP, Listings Development , Canadian Securities Exchange
VP Marketing & Co-Founder, Dojo Card
Executive in Residence, Wavefront
Managing Director Investment Banking, Canaccord Genuity
CEO, RESAAS
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00-5:00 pm
5:30 pm

DAY CLOSE

5:30 pm