Friday, July 07

9:00 am

REGISTRATION AND DOORS OPEN

9:00 am
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
Exhibit hall is open from 10:00 am - 5:00 pm

Coffee Reception with your Conference Speakers

10:00-10:30 am 30 Min
Informal reception with coffee in the speaker hall - Chance to connect with speakers
10:30 am

CBD & THC

10:30-11:00 am 30 Min
Best Practices and Applications
Adolfo Gonzalez (Moderator)
Owner, Green Island Naturals, CannaReps, CannHelp Deck
Best Selling Author & Addictions Specialist
Co-owner, Green Hemp Industries
Owner & Operator, The Kootenay's Medicine Tree
Founder, Green Island Naturals
11:00 am

The Revival of an Ancient Plant Spirit Ally

11:00-11:20 am 20 Min
Teacher and Writer
11:20 am

Why Cannabis is a Women's Health Issue

11:20-11:40 am 20 Min
Co-Founder, The Village Cafe and Dispensary
11:40 am

Dosing Cannabis: Advantages Using Micro vs Macro

11:40-12:00 pm 20 Min
Best Selling Author & Addictions Specialist
12:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

12:00 pm
Speaker Hall break in session from 12:00 - 1:00 pm
1:00 pm

Dispensary Industry Leaders

1:00-1:30 pm 30 Min
Craig Ex (Moderator)
Expert Joints
Government Relations Director, MMJ Canada
Buds and Leaves , President/ Founder
Cannabis Culture, Pot TV, CC Magazine
General Manager, Aura Dispensary
1:30 pm

Hey, Bud. Looking for a Job? Cannabis Industry Hiring Trends

1:30-1:50 pm 20 Min
CEO, Cannabis At Work
1:50 pm

Cannabis in the Workplace: Trends and Issues

1:50-2:00 pm 10 Min
President, MCRCI
2:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

2:00 pm
Speaker Hall break in session from 2:00 - 3:00 pm
3:00 pm

5 steps to Building Your Unique Branded Dispensary Experience

3:00-3:20 pm 20 Min
Experience Director , Cova
CEO , Cova
3:20 pm

Legalization for All

3:20-3:40 pm 20 Min
DaWeedKing
3:40 pm

Cannabis and Cancer: the Promise, Potential and Practical Possibilities

3:40-4:00 pm 20 Min
Medutainer & Award-Winning Columnist
4:00 pm

Am I Illegal?

4:00-4:30 pm 30 Min
Navigating Your Way Through Policy and Legalization
Craig Ex (Moderator)
Expert Joints
Owner, Cannabis Culture
Barrister & Solicitor BC, Solicitor England & Wales, Notary Public, Ad Lucem Law Corporation
Cannabis Advocate, Activist, Author & Politician
DaWeedKing
4:30 pm

Exercise and Recovery

4:30-5:00 pm 30 Min
Understanding Your Body and It's Relation to Cannabis
Dr. Dave Hepburn (Moderator)
Medutainer & Award-Winning Columnist
Power of Food
Founder & CEO, The Cannabliss Group
Flower & Freedom
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm

Saturday, July 08

9:00 am

REGISTRATION AND DOORS OPEN

9:00-9:00 am
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am
Exhibit hall is open from 10:00 am - 5:00 pm

Coffee Reception with your Conference Speakers

10:00-10:30 am 30 Min
Informal reception with coffee in the speaker hall - Chance to connect with speakers
10:30 am

Applications in Cancer Treatment

10:30-11:00 am 30 Min
David Hutchinson (Moderator)
Medutainer & Award-Winning Columnist
Aunt Zelda's, Inc.
Director Patient Education & Advocacy, Canopy Growth
Founder & CEO, CannaKids
11:00 am

The M Word: Marketing and Branding for the New Era of Cannabis

11:00-11:20 am 20 Min
Owner , Fleur de Vie Branding
11:20 am

Legalization, or Continued Criminalization?

11:20-11:40 am 20 Min
Owner, Cannabis Culture
11:40 am

Can Cannabis Medicine be Accurately and Consistently Dosed?

11:40-12:00 pm 20 Min
Aunt Zelda's, Inc.
12:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

12:00 pm
Speaker Hall break in session from 12:00 - 1:00 pm
1:00 pm

Pets and Cannabis

1:00-1:30 pm 30 Min
Paws-itive alternatives for your furry companions
Craig Ex (Moderator)
Expert Joints
Cannalife Botanicals/ Creating Brighter Days
Executive Director, The Medicinal Cannabis Dispensary
Associate Veterinarian, Vancouver Animal Wellness Hospital
2:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

2:00 pm
Speaker Hall break in session from 2:00 - 3:00 pm

How Technology will Change the Face of Cannabis

2:00-2:15 pm 15 Min
Business Development , Ample Organics
3:00 pm

The story of Cannabis in Canada

3:00-3:20 pm 20 Min
Cannabis Advocate, Activist, Author & Politician
3:20 pm

From Diagnosis to Discovery: A Cancer Mom's Fight to Save the Sick

3:20-3:40 pm 20 Min
Founder & CEO, CannaKids
3:40 pm

Rebuilding The Castleā€¦ Her Way

3:40-4:00 pm 20 Min
Founder & CEO, HollyWeed North Cannabis Inc.
4:00 pm

A Higher State of Intimacy: Cannabis & Sexuality

4:00-4:30 pm 30 Min
Melinda Tobias (Moderator)
Founder & CEO, The Cannabliss Group
Director Patient Education & Advocacy, Canopy Growth
Cannalife Botanicals/ Creating Brighter Days
Co-Founder, The Village Cafe and Dispensary
4:30 pm

Lifestyle and Creativity

4:30-5:00 pm 30 Min
Bethany Rae (Moderator)
Flower & Freedom
Consciousness Researcher, Therapist & Author
Founder & Publisher, Civilized.
Founder & CEO, HollyWeed North Cannabis Inc.
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSES

5:00 pm