Saturday, May 13

9:00 am

Breakfast with your Conference Speakers

9:00-9:30 am 30 Min
9:30 am

CBD & THC

9:30-10:00 am 30 Min
Moderated by Craig Ex
Best Practices and Applications
Best Selling Author & Addictions Specialist
Aunt Zelda's, Inc.
CEO/Founder, Constance Therapeutics
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00-11:00 am 60 Min
Speaker Hall break during this time
11:00 am

Cannabis Medicine: Taking Care Beyond the 21st Century

11:00-11:20 am 20 Min
Speaker, Educator, Cannabis Expert and Physician in Cheif, InhaleMD
11:20 am

Connecting Humans, Cannabis and the Future of Medicine

11:20-11:40 am 20 Min
CEO/Founder, Constance Therapeutics
11:40 am

Cannabis and Cancer: the Promise, Potential and Practical Possibilities

11:40-12:00 pm 20 Min
Medutainer & Award-Winning Columnist
12:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

12:00-1:00 pm 60 Min
Speaker Hall break during this hour
1:00 pm

Applications in Cancer Treatment

1:00-1:30 pm 30 Min
Moderated by Constance Finley
Medutainer & Award-Winning Columnist
Patient Ambassador, Patient Ambassador, Aphria
Aunt Zelda's, Inc.
1:30 pm

Keynote Presentation

1:30-2:00 pm 30 Min
Retired NFL Running Back and Heisman Trophy Winner
2:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

2:00-3:00 pm 60 Min
Speaker Hall break in session
3:00 pm

Can Cannabis Medicine be Accurately and Consistently Dosed?

3:00-3:20 pm 20 Min
Aunt Zelda's, Inc.
3:20 pm

Cannabis in the Community

3:20-3:40 pm 20 Min
Brand Manager, Tweed Main Street Shops
3:40 pm

Chronic pain: Why cannabis is a safer and more effective alternative to opioids

3:40-4:00 pm 20 Min
MD, Ready To Go Clinic
4:00 pm

Let's Talk Sex

4:00-4:30 pm 30 Min
Moderated by Melissa Rolston
Fucking with Cannabis
Chairwoman, Women Grow Toronto
Speaker, Educator, Cannabis Expert and Physician in Cheif, InhaleMD
Journalist, Magazine Editor, Cannabis Sexpert & Author
4:30 pm

Exercise and Recovery

4:30-5:00 pm 30 Min
Moderated by Dr. Michael Hart
Understanding your Body and it's Relation to Cannabis
Retired NFL Running Back and Heisman Trophy Winner
Flower & Freedom
Muaythai Fighter
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm

Sunday, May 14

9:30 am

Breakfast with your Conference Speakers

9:30-10:00 am 30 Min
10:00 am

EXHIBIT HALL OPENS

10:00 am

Edibles

10:00-10:30 am 30 Min
Moderated by Craig Ex
Let's Stir the Pot
The Wellness Solider
Muaythai Fighter
Founder, Mary's Original Coffee & Teas
10:30 am

EXHIBIT HALL OPEN

10:30-11:00 am 30 Min
Speaker Hall Break
11:00 am

Dosing Cannabis: Micro vs Macro

11:00-11:20 am 20 Min
Best Selling Author & Addictions Specialist
11:20 am

From Corporate to Cannabis

11:20-11:40 am 20 Min
co-founder/ceo, Tokyo Smoke
11:40 am

The Wellness Soldier Keynote & Live Cooking Demo

11:40-12:00 pm 20 Min
The Wellness Solider
12:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

12:00-1:00 pm 60 Min
Speaker Hall break during this hour
1:00 pm

Am I Illegal?

1:00-1:30 pm 30 Min
Moderated by Brian Taylor
Navigating your way through Policy and Legalization
Barrister, Criminal Defence
Owner, Cannabis Culture
Owner, HotBox cafe, Roach-O-Rama, and Hotbox Jamaica Bud & Breakfast
1:30 pm

Special Appearance by Randy and Mr. Lahey

1:30-2:00 pm 30 Min
The Trailer Park Boys
2:00 pm

EXHIBIT HALL OPEN

2:00-3:00 pm 60 Min
Speaker Hall break in session
3:00 pm

How Technology will Change the Face of Cannabis

3:00-3:20 pm 20 Min
CEO, Ample Organics
3:20 pm

Municipal Government's Role in the Evolution of the Cannabis Industry and Access to Products

3:20-3:40 pm 20 Min
Cannabis Activist & Politician
3:40 pm

Stretch and Breathe

3:40-3:50 pm 10 Min
Flower & Freedom
3:50 pm

Lifestyle and Creativity

3:50-4:20 pm 30 Min
Moderated by Bethany Rae
Mindful Cannabis - Destigmatization and Designing a new Culture
co-founder/ceo, Tokyo Smoke
Consciousness Researcher, Therapist & Author
Medical Cannabis Industry Strategist
4:20 pm

The Cash Crop?

4:20-4:50 pm 30 Min
Moderated by Lily Jamali
How to Raise Capital in the New Cannabis World
CEO, Stoic Advisory Inc.
Managing Director, TSX Venture Exchange
CFO, Supreme Phrameceuticals
5:00 pm

EXHIBIT HALL CLOSE

5:00 pm